Két kamasz lányt is nagy erőkkel keres a rendőrség, mindketten Budapestről, egy 8. kerületi gyermekotthonból tűntek el. Egyikük október 28-án, míg másikuk október 29-én lépett meg, életjelet egyikük sem ad azóta magáról.

Az egyik lány 17 éves

A police.hu tájékoztatása szerint egyikük, Ruha Alexandra 17 éves, a rendelkezésre álló adatok szerint pedig 2022. október 28-án egy 8. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, életjelet azóta nem ad magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Ruha Alexandra körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. A tini lányról a rendőrség egy fotót is közzétett, mely alapján azt remélik, valaki felismeri Alexandrát.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt a fotó:

Egy 14 éves lány is eltűnt

Alexandra mellett egy 14 éves lánynak is nyoma veszett, szintén egy 8. kerületi gyermekotthonból tűnt el. Bár a két lány eltűnése között eltelt egy nap, mégis felmerülhet a kérdés: lehet, hogy együtt indultnak útnak valahova?

Daniella személyleírása

A rendőrség Danielláról is közzétett egy fotót, a fiatal lány személyleírásában pedig ezt írják: Győri Daniella Melinda körülbelül 168 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú, barna szemű.

Itt a fotója:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Győri Daniella Melinda vagy Ruha Alexandra tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Szűcs Tamás eltűnése

Az elmúlt hetekben egyébként Szűcs Tamás eltűnése volt az, ami leginkább felborzolta a kedélyeket, a 32 éves fiatalembernek ugyanis egyszer csak nyoma veszett a budapesti éjszakában. Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a férfi a  Budapest Parkban bulizott, ám azt követően nem tért haza. A sikeres üzletember egy koncert után vált kámforrá. Felesége, családja szerint azonban nem volt oka arra, hogy új életet kezdjen, éppen ezért senki nem érti, hova tűnhetett Tamás.

Két barátjával ment bulizni, azóta nem látták

Szűcs Tamás két barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény vége óta nem adott életjelet magáról. 

Jól érezte magát

A koncertről barátainak videókat és üzeneteket is küldött, jól érezte magát a rendezvényen. Hajnali fél egykor egyedül távozott a Budapest Parkból.

Egy taxis nem vette fel

Taxival akart távozni, ám az nem vette fel ezért gyalog indult útnak a budai lakása irányába. A Rákóczi hídnál tűnt el, a kamerafelvételeken egyetlen gyalogos sem látható, aki átsétált volna a hídon.

Lehetett-e “B oldal”?

A kriminalisztika “B oldalként” emlegeti azt, amikor a nyomozók azt vizsgálják, hogy az eltűnt személy rendelkezett-e titkos élettel, ami miatt kilépett korábbi életéből.

A feleség szerint kizárt

Szűcs Tamás felesége, Szűcs-Szabó Lilla a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, kizártnak tartja, hogy titka lett volna előtte a férjének, elmondása szerint bizalmi szinten állt a kapcsolatuk.

Aligha önszántából tűnt el

A feleség szerint az eltűnt nem akart új életet kezdeni, hiszen boldog volt a párkapcsolatában és a munkájában is sikeres volt. Közös terveik voltak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

További részletek ebben a cikkünkben:

Egy hónappal ezelőtt veszett nyoma Szűcs Tamásnak a budapesti éjszakában: egy fővárosi taxis hiéna lehet a rejtélyes ügy szemtanúja?

Kiemelt kép: Az eltűnt lányok – Forrás: police.hu