Nem emlékeznek vissza jószívvel Marsi Anikó új párjára azok a nők, akik korábban szerelmi viszonyt folytattak Gáborral. Szulák Andrea és Agócs Judit is a férfi gyermekeit egyedülálló anyaként nevelik, és úgy tudni, soha semmilyen segítséget nem kapnak volt párjuktól. Marsi Anikóért is elkezdtek aggódni barátai.

Újra szerelmes Marsi Anikó

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Marsi Anikó nem sokáig volt egyedül, miután pár hónappal ezelőtt szétköltözött Palik Lászlóval. A Tények műsorvezetője úgy tűnik, újra szerelmes. Párja pedig nem más, mint Szulák Andrea kislányának édesapja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Normafán látták őket többször

„Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon” – írja a lap.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Felismerték új párját

Néhányan pedig fel is ismerték Anikó új kedvesét, aki bár a szó köznapi értelmében nem számít igazi hírességnek, az arca mégsem idegen: sokáig Szulák Andrea énekes-színésznő, majd Agócs Judit színésznő kedvese volt.

Anikó nem cáfol

A Blikk megkérdezte Marsi Anikót, hogy igaz-e az új szerelem az életében, de a műsorvezető nem akarta kommentálni az értesülést, de nem is cáfolta azt.

Szulák Andrea reagált a kapcsolatra

Szulák Andrea, miután kiderült, hogy ki Marsi Anikó új párja, így reagált a TV2 műsorvezetőjének új kapcsolatára: „Ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét”.

Nem támogatja Rozina nevelését

Az énekesnő 2015-ben zárta le végleg kapcsolatát Gáborral, a Bors azt írja, kislánya sincs napi kapcsolatban az édesapjával, és Rozina nevelését sem támogatja a férfi.

Agócs Judittal is szakított

A férfi, miután szakított Szulák Andreával, pár hónappal később Agócs Judit színésznő mellett tűnt fel. A kapcsolat valódi szenvedélynek tűnt, a színésznő nem sokkal később már Gábor gyermekét hordta a szíve alatt. És ekkor szakítottak a szerelmesek.

Egyedül neveli a gyermekét

Agócs Judit öthetes terhes volt, amikor szakított Gáborral. Ezután megszülte gyermekét és azóta is, Szulák Andreával hasonlóan, egyedülálló anyaként neveli. Agócs Judit annyit mondott a Borsnak, hogy egyetért Szulák Andrea minden szavával.

Marsi Anikó barátai aggódnak

Marsi Anikó barátai közül egyre többen attól tartanak, nem biztos, hogy a tévés Gábor mellett találja meg a tartós boldogságot.

Magányos, ismert nőket keres

„Olyan, mintha Gábor magányos ismert nőket keresne, ám egy idő után távozik, összetört szíveket hagyva maga után. Nem szeretném, hogy Anikó is erre a sorsra jusson” – mondta a Blikknek Marsi egy közeli ismerőse. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó – Forrás: TV2