Akciófilmbe illő módszerrel próbált meg négy betörő kirabolni egy műszaki áruházat a napokban. A férfiak egy hatalmas fejszével törték be az üzlet kirakatát, ezután zsákba gyűjtötték bent a mobilokat és egyéb elektronikai felszereléseket, majd elszaladtak. Az esetről videó is készült, mutatjuk!

Fejszével törtek be

Akciófilmbe illő módszerrel próbált meg négy betörő kirabolni egy veszprémi műszaki áruházat a napokban. A férfiak egy hatalmas fejszével törték be az üzlet kirakatát, ezután zsákba gyűjtötték bent a mobilokat és egyéb elektronikai felszereléseket, amivel aztán elszaladtak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Négymillió forint értékben loptak

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfiak arcát maszk és kapucni takarta, az üzletben a tárolóvitrinek üvegét is betörték, és több mint négymillió forint értékű műszaki cikket raboltak el.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Menekülés közben elkaptak egy rablót

Az éppen arra járőröző rendőrök meghallották az áruház riasztójának hangját, és a helyszínre mentek. Az egyik rablót még onnan nem messze, menekülés közben elkapták, másik kettőt aznap valamivel később. A negyedik férfit azóta körözik.

Megtérült a kár nagy része

A férfiakat lopás bűntette miatt hallgatták ki, a rendőrség kezdeményezte a letartóztatásukat. Az áruház kára nagyrészt megtérült, mivel a betörőket az egyenruhások megzavarták, és az elkövetők menekülésük közben a zsákokba csomagolt műszaki cikkeket a helyszínen és annak közelében hátrahagyták.

A betörésről és az elfogásról videó készült

https://youtube.com/watch?v=jLhSZm9MRwA%3Fsi%3DZrov7LopwRw-RfvI