Varga Viktor a közösségi oldalain időről időre megosztja a követőivel, hogy éppen mivel foglalkozik. A napokban azonban az Instagram-oldalát priváttá változtatta. Így már csak az a közel negyevenezer ember láthatja a tartalmait, aki követi őt.

Eddig nyilvános volt az Instagram-oldala

Varga Viktor Instagram-oldalán nyilvánosan elérhetők voltak a megosztott fényképek, videók bárki számára, függetlenül attól, hogy követte-e az énekest vagy sem. Nemrég azonban priváttá változtatta a fiókját. Ettől a ponttól kezdve csak azok láthatják az új és régebbi fotóit is, akik követik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezért döntött így Varga Viktor

Az énekes elmondta, hogy az Instagramot üzemeltető Meta visszajelzése szerint az általa közzétett tartalmak valószínűleg nem felelnek meg az ajánlási irányelveknek. A történtek nem hatották meg. A fejére egy zacskót húzott, majd így közölte a követőivel azt, hogy mit reagált erre.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Érthetetlen számára, miért történt az, ami

“Fogalmam sincs, miért kaptam ezt a büntetést” – kezdte mondandóját Varga Viktor. Felvetődött benne, hogy a régebbi fotói miatt. A Blikk számára árulta el, hogy igazából nem is érdekli annyira.

Elege van az online világból

Varga Viktor hozzátette, hogy egy ideje már elege van az internetből. Kilátásba helyezte, hogy a Facebookról el is fog tűnni. Az Instagram-oldalát nem akarja megszüntetni, de privát marad.

Akiket érdekli, mi van az énekessel, továbbra is tájékozódhatnak

Az énekes tehát az Instagramon továbbra is elérhető lesz azok számára, akik követik őt. Cikkünk közzétételének pillanatában pontosan 39.978 követővel rendelkezik. Elmondta, szeretettel fogadja jelenlegi és új követőit is.

Úgy érzi, el akarják hallgattatni

Varga Viktor saját magát kívülállónak érzi a stílusa miatt. Úgy hiszi, hogy már korábban is megpróbálták az internetes térben elnémítani. Arról kapott információt, hogy a Google-nél tiltólistán van.

Megpróbálta reklámozni a dalait

Amikor Varga Viktor pénzt költött a dalai hirdetésére a Google-nél, mindössze egy-kétezer emberhez jutottak el. “Egy barátom a Google magyarországi csapatától megtudta, hogy a szókimondásom és az extrém tevékenységeim miatt tiltólistára tettek” – mondta az énekes. Gondolatait azal zárta, hogy igazából ez nem zavarja, mivel az internet már nem játszik az életében fontos szerepet.

Ezek is érdekelhetnek!

Vitézzé avatták Varga Viktort

A nyáron a Szent Flórián templomban vitézzé avatták az énekest. Különleges élmény volt számára, amikor kimondta a “Hazámat szolgálom” mondatot. Ekkor erős áhitat lett rajta úrrá.

Felébredt benne a nemzeti öntudat

Amikor Varga Viktort felkérte a Nemzeti Lovas Színhááz, hogy írja meg a Fehérlófia musicalt, saját elmondása szerint felébredt benne a nemzeti öntudat. Ennek apropóján több ősi magyar hangszert is megvásárolt. Felkutatta és fel is játszotta a régi dallamokat, ami nagy hatással volt rá. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Varga Viktor – Forrás: TV2