Újra birtokba vehetik az utasok a Deák téri és Ferenciek terei metróállomásokat. Hétfő délutántól már itt is megáll a 3-as metró. Múlt héten a felújított Deák téri metrómegállóban koncertek tartottak. Az eseményről készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Átadják a metróállomásokat

Hétfő délután megnyitják az utasforgalom előtt a Ferenciek terei és a Deák Ferenc téri állomást a 3-as metró vonalán, ezt követően Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között lehet utazni majd a metróval. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótlóbuszok is járnak még

A BKK tájékoztatása szerint este 9 óráig, amellett, hogy a 3-as metró a Deák Ferenc tértől már közlekedik Kőbánya-Kispest felé, a Göncz Árpád városközponttól a Kálvin térig járnak még a pótlóbuszok, utána az eddig megszokott esti közlekedési rend szerint Kőbánya-Kispestig mennek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hétköznap itt jár a metró

Keddtől hétköznap napközben két szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró.

Itt járnak még pótlóbuszok

A Deák Ferenc tér és a Göncz Árpád városközpont között továbbra is az M3-as, illetve a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont között az M3A metrópótló autóbusszal is lehet utazni.

Nem változik a hétvégi közlekedés

Hétköznap esténként és hétvégén továbbra is a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Tart a Nagyvárad téri felújítás

A Nagyvárad térnél, az állomás felújítása miatt, a Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között közlekedő szerelvények továbbra sem állnak meg.

Kórus a Deák téri megállóban

Forrás: Facebook/Karácsony Gergely

Koncertek voltak a Deák téren

Múlt héten koncertteremmé alakult a felújított Deák Ferenc téri metrómegálló. „Az M3-as metró felújításán rengetegen dolgoztak és dolgoznak. Az ő tiszteletükre szólt a köszönet és az első metrókoncert a Deák Ferenc tér megszépült metróállomásán” – írta Facebook oldalán Karácsony Gergely. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A főpolgármester egy videót is közzétett az eseményről

Kiemelt kép: koncert a Deák Ferenc téri metróállomáson – Forrás: Facebook/Karácsony Gergely