A TV2 közleményt adott ki Tóth Gabi kapcsán. Az énekesnőnek nagy fájdalmai vannak, kórházi kezelésre szorul. Állapotába egyelőre nem javul.

Mandulagyulladással küzd

Tóth Gabi két nappal ezelőtt arról írt egy bejegyzésben, hogy erős mandulagyulladás miatt szenved napok óta. Biztosította rajongóit, hogy szakszerű orvosi és gyógyszeres kezelést kap, és igyekszik mihamarabb meggyógyulni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új dalára még várni kell

Az énekesnő a múlt héten arról számolt be, hogy új dallal rukkol elő. Ebben az elmúlt időszak nehézségeiről énekel. Az eredeti tervek szerint ma debütált volna a dal videóklip kíséretében, ám a betegség miatt a bemutatót elhalasztották.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Közleményt adott ki a TV2

A csatorna azt írta a közleményben, hogy a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! adásban is láthatták, hogy Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd. Betegsége azóta súlyosbodott.

Vasárnap kórházba ment

Az énekesnő a vasárnap esti műsor után kórházba ment vizsgálatra, és hogy mielőbb megkezdődhessen a kezelése. Ebben a TV2 maximálisan támogatja Tóth Gabit. A torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, írták a közleményben.

Folyamatban vannak a kezelések

Tóth Gabi további kezelésekre szorul. Az énekesnő ennek ellenére szeretne vasárnap ott leni az élő adásban. Jelenleg azonban nagy fájdalmai vannak.

Bizonytalan, hogy mi fog történni

A TV2 folyamatosan tartja a kapcsolatot az énekesnővel. Az elmúlt fél napban azonban nem érték el. Erősen kérdéses, hogy az egészségügyi állapota ezt lehetővé fogja-e tenni.

Elvesztette a kutyáját

Október 23-án arról posztolt Tóth Gabi, hogy el kellett engednie szeretett kutyáját, Csubakkát. “Szemembe nézett végig, majd átkelt a szivárványhídon” – írta az énekesnő. Hozzátette, megfogadta hogy nem fog többet sírni bánatában.

Nem akar teret engedni a fájdalomnak

Az énekesnő úgy érzi, a fájdalomból kijárt neki egy életre. Éppen ezért azt írta, nem fog neki többet teret engedni, könnyezni csak örömében, a szeretettől vagy a meghatottságtól fog.

Ezek is érdekelhetnek!

2010-ben találta a kutyát

Tóth Gabi 2010-ben az M3 bevezetőn találta egy 4 méteres láncon. “Hálából sírok, mert rád találtam és te minket választottál! Boldog vagyok, hogy ennyi éven át velünk voltál! Ég veled kiskutyám!” – írta közösségi oldalán az énekesnő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2