Budaörsön Gryllus Vilmos szabadtéri koncertet ad, Nagymaroson csípős fesztivál várja az ínyenceket. Szigetmonostoron a Rosinante vacsoraszínházában a kultúra és a kulinária találkozik, Martonvásáron az Agroverzum és a kastélypark zenés családi napnak ad otthont. Budapesten újra vár a Szimpla bolhapiac, két napon át dübörög a Terézvárosi Fesztivál.

Gryllus Vilmos szabadtéri koncert Budaörsön

Budaörsön a PostArt kulturális Színtéren 10 órakor családi nyárbúcsúztató Gryllus Vilmossal, a Tücsök-zene és PostART szervezésében.

Csípni fogjátok Nagymaroson

A rengeteg csípős kiállító és gasztro élmény mellet, zenével is emeli a hangulatot a Nagymarosi csípős fesztivál. A csípős színpadon lesz folk és blues, tombola és csípősevő-verseny, a vásárról sok-sok ízletes és tüzes finomságot vihetünk haza.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A nyár legtüzesebb napja

Vacsoraszínház a Szentendrei szigeten

Janikovszky Éva képzeletszínháza felnőtteknek, vacsoraszínházi este Szigetmonostoron, a Rosinante-ban. Az egyfelvonásos előadás, szórakoztató színházi est egy óra nevetőizom tréning Horváth Lilivel, Kakasy Dórával és Tollár Mónikával. A kultúra és a kulinária találkozása a Szentendrei-szigeten augusztus 28-án!

Zenés családi nap az Agroverzumban Martonvásáron

Akinek nem sípja

Családi szombat Martonvásáron az Agroverzumban: Fuvoláz a kismadár, piros csőre síp – interaktív zenés gyermekprogram, zenés parkséta a Brunszvik-kastély parkjában.

Terézvárosi fesztivál természetesen

Növénycsere és örökbefogadás az Andrássy úton

A Terézvárosi Fesztivál kétnapos majdnem nonstop programot kínál a 6. kerületben. A Zöldítőkkel  növénycsere- és örökbefogadással egybekötött zöld nyárbúcsúztatón lehet találkozni az Andrássy úti forgatagban, ahol túl lehet adni a túlszaporodott kaktuszokon, ha éppen egy vigasznövényre van szükség, ha ősszel már nem lehet hová tenni a sok növényt a teraszról, ha a havi büdzsébe már nem fér bele még egy kertészeti látogatás!

Szimpla bolha a Kazinczy utcában

Újraindul a Szimplás Nagy Budapesti Kultúrzsibi, a Szimpla bolhapiac. Várják a vásárlókat, érdeklődőket, nézegetőket, természetesen páratlan kincsekkel!

Izgalmas válogatni vagy csak nézelődni

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/GryllusVilmos