Egy gyalogost gázoltak el vasárnap este Budakeszin, a Fő utcán. A sérült ellátását a helyi orvosi ügyelet munkatársai kezdték meg. Budakeszi főutcáján gyakoriak a gázolások, ugyan sok gyalogos átkelő van, de nem mindenki a kijelölt helyen megy át az út túloldalára.

Gázolás Budakeszin

Gyalogost gázoltak Budakeszin, a Fő utcán, az Erkel utca magasságában, a DM előtt. A helyszínre a Budakeszin működő orvosi ügyelet érkezett ki elsőként. Ők kezdték meg a sérült ellátását. A helyiek a Facebookon azt írják, a mentő az eset után fél órával érkezett meg. Egyelőre a sérült állapotáról nincs hír.

2021-es gázolás

2021 novemberében, szintén egy gyalogost gázoltak el nem messze a mostani helyszíntől, a Fő utcán. A baleset az Angyal patika előtti útszakaszon, a Gyógyszertár buszmegálló előtt történt. A helyszínre akkor mentőhelikopter is érkezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kukásautó gázolt

2021 szeptemberében drámai baleset történt, szintén a Fő utcán, az Angyal Patikától pár méterre. Ahogy arról az elsők között a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt  akkor, egy 88 éves bácsi biciklivel akart átmenni a Fő utca egyik zebráján, de állítólag nem vette észre a piros jelzést és az elhaladó kukásautó alá került.

Ez az autó gézolta el az idős férfit

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Áthajtott a férfin

A szemétszállító autó magával sodorta, majd áthajtott a férfin. A kukásautó vezetője azt mondta, egy koppanást hallott, de nem gondolta, hogy baleset, ezért állt meg később.

Elsírta magát a sofőr

Amikor a sofőr kiszállt az autóból és meglátta, hogy áthajtott egy emberen, elsírta magát. Szemtanúk szerint a bácsi teste gyakorlatilag kettészakadt, mert áthajtott rajta a több tonnás autó.

Nem veszik figyelembe a piros lámpát

A baleset után Győri Ottilia a BudaPestkörnyeke.hu-nak azt mondta, a Fő utcán nagyon sok gázolás történt már. Sok gyalogos nem veszi figyelembe a piros lámpát, és a tiltás ellenére átszalad az úton. Ezúttal is mindenkit arra kér, közlekedjen körültekintően a Fő utcán, ahol a fél Zsámbéki-medence forgalma áthalad.

Anyát és kislányát gázolták el

2020 júliusában, szintén a Fő utcán, egy fiatal édesanyát és 2 éves kislányát gázolt egy autós. A baleset azért történt, mert a gyalogost kitakarta egy busz, így az autós nem látta, hogy a nő át akar kelni az úton.

2021-es gázolás utáni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Két helyi orvos kezdte meg az ellátást

A fiatal édesanya belső sérüléseket szenvedett, érte mentőhelikopter jött. A kislány nem sérült meg, édesapja azonnal a helyszínre sietett. Két helyi orvos rohant a helyszínre, ők kezdték meg a sérült ellátását.

2018-ban ugyanitt gázoltak el egy gyalogost

2018-ban, ugyanitt már történt egy gázolás. Akkor a gyalogos nem a kijelölt átkelőn próbált átjutni Budakeszi legforgalmasabb útszakaszán. A férfi súlyosan sérült, mentőhelikopter vitte kórházba.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a vasárnap esti gázolás után – Forrás: Facebook/Budakeszi csevegő