Gyalogost gázoltak az M1-es autópálya Budapest környéki szakaszán. Óbaroknál terelésre és óriási torlódásra kell számítani. Közben a Nyugati pályaudvaron minden jegypénztár bezárt szombat reggelig.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a terelt szakaszon a 43-as km-nél gyalogost gázoltak. Az arrafelé autózók azt írják a Facebookon, hogy az újraélesztés miatt hatalmas fennforgás van a környéken. Közben a rendőrség közleményben már arról ír, hogy nem sikerült megmenteni a gyalogos életét.

A főváros felé haladókat az autópálya melletti Óbarok pihenőhelyen keresztül terelik. Az ellenkező oldalra terelt forgalmat pedig rendőri segítséggel visszafordítják.

Budapesten, a Nyugati pályaudvaron péntek este kilenc órától szombat reggel 6:15-ig a belföldi személypénztárak zárva tartanak.

A menetjegyeket, bérleteket a pályaudvaron található jegykiadó automatáknál vásárolhatják meg, továbbá a vonatokon pótdíj felszámítása nélkül is megválthatják a menetjegyeket.

Kiemelt kép: illusztráció