A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei ezúttal a gyorshajtókat ellenőrizték a fővárosban, senki nem számított a civil autós rendőrökre. Ezúttal nemcsak autósokat, hanem motorosokat is büntettek. A videó a cikkünk alján nézhető meg.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársai ismét civil autókból ellenőrizték a Budapesten közlekedőket. A rendőröknek ezúttal leginkább a gyorshajtókkal szemben kellett intézkedniük, de ismét volt olyan autós, aki áthajtott a piroson. A szabálysértéseket minden esetben fedélzeti kamerával rögzítették.

Egy Audi vezetője 70 km/h óra helyett 147 km/h-val, egy másik Audis szintén 70 km/h óra helyett 158 km/h-val, míg volt olyan motoros, aki 70 km/h helyett 135 km/h-val közlekedett.

Gyorshajtás hírek

A gyorshajtók közül egy valaki kapott 45 ezer forintos bírságot, míg a legtöbb sofőrt ennél nagyobb összegre, 90 ezer forintra vagy 130 ezer forintra bírságolták meg a rendőrök.

A civil autós ellenőrzéseket a Budapesti Rendőr-főkapitányság a jövőben is folytatni fogja – írja a Police.hu

Fizess 20 ezret és lesz jogsid! Az autóbalesetek egy részét a korrupcióra lehet visszavezetni

Kiugróan sok baleset történik az agglomerációs utakon. Az M0-ás az ország legbalesetveszélyesebb autóútja. Sokan a kamionosokat hibáztatják a rengeteg tragédia miatt, most egy kamionos olvasónk is megszólalt és elmondta a véleményét. Őszintén fogalmazott…A teljes cikket ide kattintva éred el, érdemes elolvasni!

Kiemelt kép: Sebességmérés civil autóból – Forrás: police.hu