A Gerbeaud Cafeban Roby Lakatos és a barátai gypsy-jazz muzsikát játszanak délután. A Normafán egész napos Art & Design vásár várja a közönséget. Esztergomba kirándulhatunk szárnyashajóval, a bevállalósoknak pedig extrém viziélményekben lehet részük a Dunán. Este a B32-ben könnyű monodrámával múlathatjuk a vasárnapot.

Petit Gerbeaud Zsúr

Harmadik alkalommal zenél a Gerbeaud Cafeban Roby Lakatos és a Még egy kört! Gypsy Jazz Trio együttes vasárnap délután. Még egy kört! – hangozhatott el egy francia kiskocsmában valamikor a múlt század első felében egy vendég szájából, a sarokban szóló gypsy-jazz (más néven cigány swing vagy hot club jazz) muzsika és az alkohol együttes, jótékony hatására.

Gypsy-jazz muzsikával

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Pezsgős délután

Django Reinhardt volt az úttörője a gypsy-stílusú jazz-gitározásnak, amit az azóta eltelt közel száz év után is művelnek szerte a nagyvilágon. Az élő zene, finom sütemények és könnyű fogások mellett jégbe hűtött Sauska Brut welcome pezsgő várja az elsőként érkezőket a Vörösmarty téren!

Art & Design Market a Normafán

Divat, Design és Művészet VÁSÁRnapokon szeptemberben és októberben a NormafaSíház területén. A több, mint 18 éves Antropos.hu kulturális online magazin készítői álmodták meg az Art&Design Market-et, amely egy kiállítással egybekötött vásár, ahol számos alkotó, divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design-ékszerkészítő, kiskutya-kiegészítő tervező, festő, grafikus, valamint digitális alkotó vonul fel, hogy megmutassa alkotásait, melyeket akár meg is vásárolhat a helyszínen, aki ellátogat az eseményre. Esőnap: szeptember 19.

Szárnyashajó, városnézés, kultúra

Esztergomi szárnyashajós program indul 9 órakor a Vigadó térről. Az egész napos kirándulás során a résztvevők felkeresik az esztergomi Bazilikát, sétálhatnak a kisváros ódon épületei közt, kisvonattal átruccannak Párkányba. A program extra vasárnapi ebédet is tartalmaz.

Extrém élmény, gyönyörű panoráma

Driftelés a Dunán

Elképesztő vizikaland Budapesten, extrém viziélmény egy 440 Lóerős REDJET motorcsónak fedélzetén. A Kopaszi gátról indulva nagy sebességgel, extrém manőverekkel száguldani a Dunán, miközben lenyűgöző panorámában lehet részünk.

Fekete-fehér, monodráma a B32-ben

Légrádi Gergely: Fekete-fehér című monodrámája Göttinger Pál alakításában vasárnap este a B32 színpadán.  A Fekete-fehér az intellektus, a műveltség, az egyén hatalommal és saját magával vívott harcáról szól, méghozzá a szereplők zseniális sakkpartijának izgalmas megjelenítésén keresztül.

Főszerepben: Göttinger Pál

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/roby.lakatos