Az ExperiDance Fergeteges című produkcióban a balesete előtt Tóth Nikolett táncművész táncolta Sissi szerepét. A darabot most újra bemutatják, de Nikolett nélkül.

Ráomlott a ház

Ahogy írtunk róla, Nikolett még 2022. június 27-én szenvedett súlyos koponya- és gerincsérülést, amikor a Jókai utcán keresztül a munkahelyére tartott, és akkor a művésznőre omlott egy lakóház épületrésze. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Marad a régi plakát

A produkció plakátján (kiemelt képünkön) Tóth Nikolett arca látható. A Margitszigeti Színház vezetője, Bán Teodóra a Sissi produkció kampányának indítása előtt felkereste a balerinát, hogy amennyiben hozzájárulna, szeretné az eredeti kreatívval, a táncművésznő arcával elindítani a kommunikációt. Tóth Nikolett örömmel fogadta a lehetőséget, így tehát beleegyezésével, hamarosan látható lesz a táncművész arca Budapest utcáin.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elmegy megnézni az előadást

A színház közleménye szerint, Nikolett jelezte, hogy örömmel megtekintené a felújított és ismét színre kerülő Fergeteges című Sissi életét feldolgozó táncelőadást. A Margitszigeti Színház akadálymentesített, így a jelenleg kerekesszékben érkező, a baleset előtt a címszerepet alakító, táncművésznőt tudja fogadni a színház.

Kezelés indul

A közeljövőben Tóth Nikolett előtt lehetőség nyílik új és korszerű, valószínűleg hosszan elhúzódó rehabilitációs kezelés indítására, melynek jelentős költségeire a művésznő és családja szívesen fogadja a kezdeményezett gyűjtési támogatást.

Segít a színház

„A Margitszigeti Színház a Fergeteges című táncelőadáshoz kötődően jótékonysági gyűjtést szervez, a mielőbbi gyógyulás érdekében. A művésznő erős élni- és gyógyulni vágyása reményteljes felépülést prognosztizál.” – mondta Bán Teodóra a Margitszigeti Színház ügyvezetője.

Hálás

„Kedves Teodóra! Ezalatt a borzasztóan nehéz és megterhelő időszak alatt nagyon sok erőt ad és mélyen meghat, hogy nemcsak a nagyszerű barátaim, hanem milyen sok hihetetlenül nagylelkű és szerető ember próbál nekem segíteni, támogatni, ki ahogy tud, a felépülésem során. Mindez pedig még több erőt ad a gyógyulásomba vetett hitemhez. Tóth Nikolett”

Így lehet támogatni

Az augusztus 4-én bemutatott előadásra jegyet váltók, minden jegyből 1500 Ft-tal támogatják a Tóth Nikolett megsegítésére létrehozott alapítványt.

Közvetlen segítség

Emellett a színház felkínálja a lehetőségét a közvetlenül adakozni kívánóknak, mindazoknak, akik együtt éreznek és a gyógyulást segítő kezelésekhez, a költséges eszközök beszerzéséhez segítséget kívánnak nyújtani, azt közvetlenül megtehetik a Tóth Nikolett Alapítvány részére, illetve az előadás helyszínén kihelyezett gyűjtőpontokon is.

Minden szabályt megszegtek

Az Operettszínház táncosát sokáig mesterséges kómában tartották, miután súlyos gerincsérülést szenvedett. A megsérült lányt képviselő ügyvédi iroda jelezte, hogy kártérítési igénye van. Több szakértő is vizsgálta már az ügyet és azt állapították meg, hogy az építtető, a kivitelező, az egyéb közreműködők lényegében szinte minden vonatkozó szabályt megszegtek.

Lánykérés és jótékonysági est

Tavaly szeptember 17-én vőlegénye a kórházban kérte meg a lány kezét. December 5-én jótékonysági gálát szerveztek a fiatal nő javára. A bevételt az ő és családja támogatására ajánlották fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Nikolett a plakáton