Nagy a felháborodás Szentendrén, betörtek a város egyik népszerű vendéglátóhelyére. A tolvaj a Duna-part ismert egységét, a Kacsakőt szemelte ki magának, de pechére tökéletes videófelvételek készültek róla, amelyek azóta már a rendőrségél vannak. Írásunk végén mi is megmutatjuk a jómadarat.

„Csak elvittél, így nem örülünk”

„Kedves Kacsakő betörő! A keddi napon délután betörtél a Kacsakő hátsó kerítéssel bekerített udvarára. Ha ajándékot hoztál volna nekünk, akkor örültünk is volna neked, de mivel csak elvittél, így már nem örülünk” – kezdi bejegyzését az üzemeltető az egyik helyi Facebook-csoportban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Feljelentést tettek

„Van egy több perces kamera felvételünk a belépéstől a távozásodig. A felvételt a rendőrségnek átadtuk és a feljelentést megtettük. Ha jelentkezel és visszahozod, amit elvittél, az enyhítő körülmény lehet” – tették hozzá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tökéletes videófelvétel készül

„A jövőbeni önkéntes tolvajoknak szeretnénk üzenni, hogy hasonló tökéletesen kivehető videófelvétel készül majd róluk is, mely szintén eljárást fog maga után vonni” – fogalmaztak a dühös vendéglátósok. A népszerű Duna-parti helyen abban bíznak, hogy többet ilyen nem fordul elő senki magántulajdonával.

Utcán szólítottak le egy idős embert

A BudaPestkörnyéke.hu írt korábban arról, hogy az újbudai nyomozók tavaly október közepén kezdek el nyomozni ismeretlen tettesek ellen csalás miatt. Az elkövetők Újbudán, az utcán szólítottak le egy idős férfit. Rendőrként mutatkoztak be, akik a környéken történt betörések ügyében nyomoznak. 

Fotóról mutatták az igazolványukat

Igazolásként egyikük a mobiltelefonján mutatott fotót egy rendőri igazolványról. Ezt követően hazakísérték a bácsit, azzal az ürüggyel, hogy lefényképezzék az otthonában a pénzét és az ékszereit.

Ellopták az értékeiket

A férfi és szintén idős felesége elővették értékeiket, amiket a tettesek egy óvatlan pillanatban elloptak. Az okozott kár több millió forint volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Kacsakő-betörő érkezőben

A Kacsakő-betörő távozóban

Kiemelt kép: betörtek Szentendre egyik népszerű vendéglátóhelyére. Fotók: Facebook