Újra jelentkezett Tóth Gabi, és újra magyarázkodik a válása miatt. Az énekesnő közösségi oldalán egy hosszú posztban ír arról, hogy most éppen attól szenved, hogy korábban mennyit szenvedett. Azt is elmagyarázza, hogy milyen nehezen élte meg, hogy nem beszélt a tönkrement házasságáról, mások viszont igen.

Nyári ment tönkre a kapcsolatuk

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, augusztusban, jelentette be a Tóth-Krausz házaspár, hogy útjaik különválnak. Már akkor a séf arra utalt, hogy felesége a Fricska együttes egyik tagjával van együtt. Másnap az egyik fideszes képviselő által nyilvánosságra hozott fotó szerint Gabi és Papp Máté Bence együtt vendégeskedett Jászberényben, majd együtt vásárolgattak egy rendezvényen.

Gabiék Pócs János társaságában, Jászberényben

Forrás: Facebook

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokat szenved

Ezzel kapcsolatban, a mostani posztjában Gabi azt állítja, hogy csak a Krausszal való szakítása után kezdtek el ismerkedni a táncossal. Az énekesnő új dalában is arról énekel, hogy mennyit szenvedett a nyáron. De szerencsére most boldog és annyira nem akar a magánéletéről beszélni, hogy a szombaton, a TV2 showműsorában szerelmével táncolt az Átkozott nyár című dalára. A produkció végén pedig forró csókot váltottak.

Legújabb bejegyzés

Na de most jöjjön Tóth Gabi legfrissebb posztja, amelyet változtatás nélkül közlünk, ahogyan azt az énekesnő a közösségi oldalán kérte.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Médiahadjárat

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg, nem akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet. Nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam, de egyre több neve elhallgatását kérő „ismerős” jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban. Tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért??” – írja közösségi oldalán az énekesnő.

Sokan állnak mellette

„Betalált, igaza van! Egész éjjel nem aludtam… Hozzám is eljut minden létező megmondóember videója, írása, mémje, látom, hogy mi zajlik. De azt is látom, hogy mennyien velem és mellettem vagytok! Ez pedig nagyon sok erőt ad nekem! Hálás vagyok nektek és többen voltatok már ilyen helyzetben, mint azt hittem. Számomra azért döbbenet, hogy ilyen indulatokat váltott ki emberekből a válásom! Valótlan hírekből alkottak rólam véleményt. Azért írom le ezeket, mert olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek és velem voltak az elmúlt években.”

Gyerek, ház, autó

Hannit én nevelem és az apukájával is sok időt tölt, akivel mindent normálisan megbeszélünk! A sajátmagam keresetéből vett házban élek, amire, mint minden normális ember hitelt vettem fel. Az autómat szponzorációból kaptam anno, amit megvásároltam.

A szakítás után kezdtek el ismerkedni

„Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt, a szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és hogy én milyen csalfa feleség vagyok. Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba”.

Mindig a nőket hibáztatják

„Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult, mégis mindent az én „számlámra írtak”, de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben. Ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért, ez szomorú”.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tóth Gabi és szerelmének produkciója a TV2-n

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Papp Máté Bence csókja – Forrás: TV2