Tóth Gabi új párját, a Fricska Táncegyüttes alapítóját volt kollégái szerint mindig körülrajongták a lányok. Papp Máté Bence egyik korábbi táncostársát meglepte, hogy összejöttek, ugyanis állítólag a nyár elején még a férfi is másik párkapcsolatban élt. 

Gyorsan történnek a dolgok

Ahogy elsők között beszámoltunk róla, Tóth Gabi és Krausz Gábor a héten jelentette be, hogy hat év után házasság után elválnak egymástó. Krausz Gábor utalása szerint, Gabi ugyanis a Fricska táncegyüttes egyik tagjával eshetett szerelembe, és az énekesnőt, valamint új párját a Blikk fotósa már lencsevégre is kapta egy jászberényi művészeti vásáron. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meglepődött a közvélemény

A megcsalásról szóló hírek azóta sem hagyják nyugodni az embereket, olyannyira, hogy privát üzenetekkel is zaklatják az érintetteket, korábban már Tóth Vera, sőt Tóth Gabi is posztolt a válásával kapcsolatban. A probléma azonban, hogy sokan tévedésből nem a Fricska táncegyüttes, hanem a Fricska zenekar számára küldték el keresetlen szavakat – írja a Blikk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Közlemény adtak ki

Ezután a zenekar a Facebook-oldalán kénytelen volt egy közleményt közzétenni az ügy kapcsán. „Nyilatkozat! Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!” – írta Facebook oldalán a zenekar.

Köszönetet mondott

„Köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyen formában kifejezték a támogatásukat felém… És azoknak is, akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni” – írta posztjában Tóth Gabi, melybe egy idézetet is írt a Muzsikás együttes Széki magyar, a Misié című dalából. „Jaj, Istenem, hogy éljek meg/Hogy a világ ne szóljon meg/Szól a világ mit hajtok rá/Úgy ég a tűz, ha tesznek rá/Egész világ rólam beszél/De azt mind elfújja a szél” – szól az idézet

 Elcsattanó puszik

„Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan” – mondta el a Blikknek egy jászberényi járókelő, aki látták az énekesnő új párját, Papp Máté Bencét még pénteken. 

Kiválóan mulattak

Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes tagjával, csütörtök esti rendezvényen jelent meg, amelyet a Fidesz országgyűlési képviselője, Pócs János tartott. Itt már egymás társaságában fotózkodtak (nyitóképünkön) és szemlátomást remekül érezték magukat.

Kellemetlen fricska

Mindez egy nappal azelőtt történt, hogy közös közleményben jelentették be férjével, Krausz Gáborral, hogy hat évnyi együttlét után elválnak útjaik. A sztárséf ekkor úgy fogalmazott, hogy „kellemetlen fricskákat” tartogat az élet.

Könnyen elcsábíthatta

A táncos könnyen elcsábíthatta az énekesnőt, volt kollégái szerint valóságos nőcsábász a 29 éves férfi. „Nagyon jó a kisugárzása, sokak számára vonzó férfi. Sosem volt gondja az ismerkedéssel, mindig körülrajongták a lányok, és ezt ő nagyon is élvezte, kihasználta. Ha éppen szingli volt, akkor is akadt valaki, akivel randizgatott vagy ismerkedett” – mondta el a Blikknek egy szakmabeli.

Jó fej, megnyerő srác

Hozzátette: Máté egy „kedves, nyitott, jó fej, megnyerő srác”, akinek a tánc a mindene. Szerinte amikor elkezd a zenére mozogni, „nincs olyan ember, akinek a tekintetét ne vonzaná magára, minden lány ámulattal, rajongással nézi”.

Nem volt mindig a hűség mintaképe

 „Ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel. Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult. Már évek óta nem beszéltem vele, de nekem a közösségi oldala alapján úgy tűnt, hogy a nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal” – árulta el a táncos. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk Pócs János Facebook-oldaláról származik.)