A Római-parton fogta el a rendőrség T. Róbert Dánielt, aki a feltételezések szerint végzett barátnőjével, a 27 éves M. Petrával. A férfi hat napon keresztül hajléktalanként élt, nem is fürdött.

Így fogták el

A 36 esztendős férfi ellen hajtóvadászat indult, napokon keresztül bujkált, végül a Római-parton, ma délután elfogták őt a rendőrök. Ahogy írtunk róla, a férfi elszámoltatása jelenleg is tart. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem fürdött

A Bors információi szerint a Római-part egyik szakaszán találták meg Róbertet. A férfi ápolatlan külsővel flangált, vélhetően napok óta nem fürdött és nem aludt rendes helyen, azaz valószínűleg hajléktalan életmódot folytatott, amikor a zsaruk lecsaptak rá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Most hallgatják ki

Egyelőre részleteket még nem tudni. Az bizonyos, hogy elszámoltatása ezekben a percekben is tart, vélhetően most hallgatják ki a férfit.

Ennyit közült a rendőrség

„A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2023. július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el, a férfi elszámoltatása jelenleg is tart” – közölte tömören a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Privát lett az oldala

Egészen tegnapig nyilvános volt T. Róbert Instagram-profilja, de a mai naptól kezdve ez a fiók már privát, tehát nem láthatók rajta a férfi által megosztott fotók. Így joggal feltételezhető, hogy a menekülőben lévő férfi hozzáfért az Instagram-oldalához, és azt priváttá tette, lehetséges, hogy ezzel is segítette a hajtóvadászatot.

Fél éve költözött haza a lány

Továbbra is rejtély, miért kellett meghalnia a lánynak, aki fél éve költözött haza Olaszországból. Ismerősei szerint Petra nagyon szeretett utazni, ám egyben tartós párkapcsolatra is vágyott, emiatt jött vissza hazánkba. Egy társkereső közösségi oldalon talált rá Türk Róbert Dánielre néhány hónapja, a lány családja, baráti köre szerint bár rengeteg közös programjuk volt, nem volt felhőtlen a kapcsolatuk – írja a Blikk.

Féltékeny volt

Ahogy írtunk róla, a férfi borzasztóan féltékeny volt, ami nagyon zavarta Petrát – mondta a Blikknek az áldozat egyik ismerőse, Emőke. A baráti társaságból is igyekezett kivonni, kizárólag páros programokat szervezett, ami egy idő után zavarta Petrát.

Birtokolni akart

A rendőrséghez is befutottak olyan információk – amellett, hogy nyugodtnak, csendesnek ismerték és „Irodakukacnak” becézték a gyanúsítottat a barátai –, hogy a férfi szinte birtokolni akarta a barátnőit. Kizárólagos jogot formált kapcsolataira, nem tűrt meg senkit párjai mellett, a régi ismerősöket meg egyenesen elüldözte.

Elvette barátnője életét

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, csütörtök este holtan találtak egy 27 éves nőt a 13. kerületben, egy Véső utcai társasház lakásában. A gyanú gyorsan barátjára terelődött, akivel két hónapja, egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg.

Összekaptak valamin

A szomszédok késő este veszekedést hallottak, majd értesítették a rendőröket, hogy a lakásban csend van, a lány telefonja kicseng, de nem veszi fel, a kopogásra sem nyit ajtót, Minden arra utalt, hogy baj érhette. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, s beigazolódott a gyanú: a nőt megölték. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A férfi és a barátnője – Forrás: TV2