Kábítószert találtak abban az autóban, amely csütörtök éjszaka, a 11. kerületben egy betonoszlopnak csapódott. Az oszlop szabályosan kettévágta a Mazdát, a jármű utasa, egy 24 éves férfi a helyszínen meghalt.

Baleset a 11. kerületben

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, csütörtök késő este halálos baleset történt Budapesten, a 11, kerületben. A jármű a Savoya Parkot elhagyva, vélhetően nagy sebességgel haladtak a városközpont felé, amikor az S kanyarból kijövet az autó megcsúszott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Oszlopnak csapódott

A sofőr ettől minden jel szerint megijedt, ellenkormányzott, ennek következtében a Mazda megpördült és a Mezőkövesd úti jelzőlámpás kereszteződés előtt jobb oldalával az elválasztó sávon álló beton villanyoszlopnak csapódott.

Beszorultak az autóba

A villanyoszlop a kifelé vezető oldal belső sávjába dőlt, szerencsére akkor nem jött arra másik jármű. A gépjárműben tartózkodó két fiatal beszorult a derékszögben kettétört autóba, őket a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki és adták át a mentőszolgálat szakembereinek.

A tűzoltók szabadították ki az utasokat a roncsból

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Egy 24 éves férfi halt meg

Az autóban két fiatal ült. Az első hírek szerint az autó utasa, egy 20 éves lány halt meg. A rendőrség legfrissebb közleménye szerint A balesetben az autó utasa, egy 24 éves férfi olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen meghalt. A 20 éves sofőr is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A temetkezési intézet autója a baleset helyszínén

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Kábítószert találtak

A rendőrök a helyszínelés során az autóban néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak; a járművezető mintavételére intézkedtek.

Külön eljárás indult

A BRFK vizsgálja a baleset körülményeit, a 11. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen személy ellen kábítószer birtoklása miatt külön eljárást indított. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán