Halálos baleset történt péntek reggel Vecsésen. Egy 60 éves helybéli férfi, amikor eddigi adataink szerint szabálytalanul kívánt balra kanyarodni, amikor egy mögötte, vele azonos irányba haladó személygépkocsival ütközött.

Szabálytalanul kanyarodott

Vecsésen, a Zrínyi utcán közlekedett kerékpárjával szeptember 15-én reggel egy 60 éves helybéli férfi, amikor eddigi adataink szerint szabálytalanul kívánt balra kanyarodni, amikor egy mögötte, vele azonos irányba haladó személygépkocsival ütközött. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokáig küzdöttek érte

A kerékpáros életéért a kiérkező mentősök sokáig küzdöttek, de hiába, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják a körülményeket.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Halálos figyelmetlenség

Halálos baleset történt néhány napja az M5-ös autópályán. A sztráda Budapest felé vezető oldalának 30-as kilométerszelvényében közlekedett egy jármű szeptember 13-án délelőtt, amikor feltehetően figyelmetlensége miatt egy előtte forgalmi okból álló teherautónak ütközött. 

A helyszínen meghalt

A jármű sofőrje egy 42 éves bolgár férfi volt, aki a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelték.

Végzetes karambol

A BudaPestkörnyéke.hu adta hírül, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt augusztus 10-én kora este az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrségtől származó információk szerint egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító kisteherautónak. 

A helyszínen életét vesztette

A kisteherautót vezető 33 éves mogyoródi férfi a helyszínen meghalt, 51 éves férfi utasa és az ukrán sofőr megsérült – írta a police.hu.

Leszakadó alkatrész

Az egyik járműről leszakadó alkatrészre egy harmadik gépkocsi ráhajtott, személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.

A pálya szélén próbálták újraéleszteni

„A mentő már kint, a pálya szélén próbálnak újraéleszteni valakit, egyelőre minden sáv áll, aki még tud, menjen le Bagnál!” – írta egy szemtanú nem sokkal a baleset után az egyik Facebook-csoportban.

Durva hármas ütközés Vecsésnél

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy karambolozott három személygépkocsi Budapest és Vecsés határán, a 4-es főútnak a fővárost Feriheggyel összekötő szakaszán, a Lincoln út közelében. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűoltók két ember kiemeltek az autókból, és áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. A baleset négy sávot elfoglalt az érintett útszakaszon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: Facebook/Vecsésiek egymás között