Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál – írják a rendőrség oldalán. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy ember meghalt, a honvédség is részt vesz a mentésben.

Meghalt egy ember

Egy kisrepülőgép csapódott Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre szombaton 10 óra körül. A helyszínre mentőautók és mentőhelikopter is érkezett. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy ember vesztette életét a balesetben.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nagy volt a készültség

A helyi Facebook csoportban azt a közelben élők, hogy rengeteg tűzoltó és rendőr sietett a baleset helyszínére. Később mentőautó és mentőhelikopter is érkezett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A honvédség gépe is a helyszínre ment

Korábban a Magyar Honvédség azt közölte Facebook-oldalán, hogy egy eltűnt kisrepülőgépet kerestek Martonvásár környékén, az akcióban pedig részt vett az MH légi kutató-mentő szolgálata is.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ez a honvédségi helikopter indult el a mentéshez

Kiemelt kép: illusztráció (egy korábbi baleset felvétele)