Egy ember meghalt, hárman megsérültek abban a tömegbalesetben, amiben összesen 10 autó ütközött az M3-as autópályán vasárnap délután. Mentőhelikopter jött a sérültekért.

Halálos ütközés

Az M3-as autópálya a Budapest irányába vezető oldalának 72-es kilométerében 2023. szeptember 3-án 17 óra körül több jármű összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette és az első információk szerint további három személy megsérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljes útlezárás

A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben, a Budapest irányába utazó járműveket a Gyöngyös-Kelet lehajtónál leterelik a pályáról, akik a Gyöngyös-Nyugat csomópontnál hajthatnak vissza – írta a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tíz járműben esett kár

A helyszínről származó információk szerint összesen 10 jármű volt érintett a balesetben, több ütközés is történt egymás után. A heol.hu hírportál úgy tudja, a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve.

Mentőhelikopter is érkezett

A súlyos sérültekért mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, az egyik sérültet már el is szállította. 

Baleset az M7-esen

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy baleset történt az M7-esen, emiatt az autópálya Balaton felé vezető oldalát Tárnoknál teljes szélességében lezárták – közölte Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken hajnalban. A közlemény szerint egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a sztráda 23-as kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon. 

Jöttek a tűzoltók

Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az autópályát, a forgalmat leterelték az érdi felhajtótól – közölte az OKF.

Baleset Dunaföldvárnál

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 6-os számú főúton, Dunaföldvár térségében, egy teherautó és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben két személy a helyszínen elhunyt.

Cegléd közelében fának hajtott egy autó

Auguszus 31-én, csütörtök délután lesodródott az úttestről és fának ütközött egy személyautó a Ceglédet és Csemőt összekötő, 4608-as jelzésű úton. A járműbe beszorult két ember, őket a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Budapesten több baleset is volt csütörtökön

A katasztrófavédelem információi szerint augusztus 31-én, délután összeütközött két személyautó Budapest 18. kerületében, az Üllői úton, a Baross utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet.

Busz és kocsi ütközött

Az esti órákban pedig összeütközött egy BKK-autóbusz és egy személyautó Budapest 4. kerületében, a Fóti út és a Megyeri út kereszteződésében. A műszaki mentés céljából kivonuló fővárosi tűzoltók áramtalanítottk, és a helyszínen dolgoztak a társhatóságok is. Az autóbuszon egy ember utazott, ő épségben leszállt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció