A gyerkőcöket és szüleiket Halász Judit várja a Ferencvárosi Művelődési Házban, Süsüs és barátai a Kultkikötőben. Mától jár a Nagybörzsönyi Kisvasút, érdemes felfedezni vele az erdőt. A Muzikum Klub & Bisztróban A Kutya Vacsorája koncertezik, a Dürer Kertben Labirhythm & Goa.hu: BLASTVS HVMANVS, a Metro Clubban Bérczesi Róbert koncertezik. A Ram Színházban Oscar díjas filmzenéket élvezhetünk a Duna Szimfonikus Zenekar tolmácsolásában.

A vitéz, a kalóz, meg a nagymama a Ferencvárosban

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésével klasszikus és kortárs magyar költők verseit énekelve gyerekek és családok számára megszeretteti a magyar költészet legjavát. Az előadáson Halász Judit egyedülálló́ pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönség.

Családi program

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Süsü és barátai a Kultkikötőben

Van, aki nem ismeri Süsü, Mirr-Murr vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha mégis van olyan, aki még nem találkozott velük, hát most itt az alkalom! A Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak.

Szigorúan csak azoknak, akik hisznek a csodákban!

A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagymamák pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével. Szereplők: Hermányi Mariann, Szekeres Máté.

Csukás István meséiből

Vár a Nagybörzsönyi Kisvasút

A nagybörzsönyi erdei vasút március 12. és március 27. között az előszezoni menetrenddel ismét várja kedves utasait – közölte a nagybörzsönyi önkormányzat. „Fedezze fel a kisvasutunk segítségével azt a számtalan természeti értéket és élményt, melyet a Börzsöny rejt. Szeretettel várjuk Nagybörzsönybe is, ahol nem csak kipihenheti magát, hanem a számtalan csodát megtekintve, tartalommal és feltöltődve utazhat haza” – invitálja az érdeklődőket Paulik Oszkár polgármester. Menetrend ITT.

A Kutya Vacsorája a Muzikum Klub & Bisztróban

A magyar alternatív szintér supergroupja ismét visszatér törzshelyére a Muzikumba! A negyedik albumán dolgozó zenekar nem kizárt, hogy részleteket is fog hozni magával az új számokból a koncertre. Ragadjuk meg a találkozás lehetőségét, s kóstoljuk meg együtt az új dalokat!

Tavaszeleji klubkoncert

Labirhythm & Goa.hu: BLASTVS HVMANVS a Dürer Kertben

Hosszúra nyúlt téli álom után a Labirhythm hamarosan előbújik barlangjából és a Goa.hu-val karöltve éjszakai barangolásra indul a cutting-edge underground psychedelic-trance stílusok fluoreszkáló dzsungelébe. Az állandó házigazdákhoz, Tsubihoz és Dr Space-hez ezúttal csatlakozik két, már nemzetközi terepen is tapasztalt, Sangoma, Forestdelic, Purple Hexagon, World People Production megjelenésekkel büszkélkedő live act: Aurafood és a Blastourist, illetve az új generáció egyik legígéretesebb feltörekvője, a lápvidéket jól ismerő AlphaKey a DarthFrog Collective-ből. A látványért a Public Beta Deco felelős.

Oscar-Classics a RaM Színházban

Március 12-én megelevenednek az Oscar-díjas filmzenék a Duna Szimfonikus Zenekar előadásban. A nem mindennapi színházi élmény fantasztikus látványvilággal, megindító filmrészletekkel és fülbemászó dallamokkal ajándékozza meg nemcsak a filmek szerelmeseit, de a klasszikus zene kedvelőit is.

RaM Színház by Freelusion

BéRCZeSi RóBeRT TaVaSZVáRó SZóLóKoNCeRT a Metro Club színházában

A 2022-év legelső BéRCZeSi RóBeRT SZóLóKoNCeRTjére március 12-én 20:00-tól kerül sor a legendás Metro Club-ban, ahol hiperkarma, BioRoBoT, BlaBla és Én meg az Ének dalokkal fogom szórakoztatni a mélyen tisztelt nagyérdeműt, illetve ahol többek között kapható lesz majd a NAPLÓÉVKÖNYV című vadonatúj regény is. Vendég: Baka Rebeka (vokál)

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ Halasz.Judit.oldala