Árokba hajtottak és felborultak az autóval Fóton. A megsérült kismama éppen a kilencedik gyermekével volt várandós és körözték, csakúgy, mint a sofőrt, aki ezért a saját testvérének adta ki magát a rendőrök előtt. Hetekig keresték, most rábukkantak a dunakeszi egyenruhások.

Körözték, ezért bátyja adataival igazolta magát az a 28 éves férfi, akinek közel egy hónap után akadtak nyomára a dunakeszi rendőrök.

Várandós, 28 éves nő sérült meg abban a közlekedési balesetben, amely Fóton történt 2020. április 25-én kora délután.

Két autó ütközött a Móricz Zsigmond út és a Géza fejedelem utca kereszteződésében, az egyik jármű az árokba csúszva felborult.

Az anyósülésen utazó kismamát kórházba vitték. A sofőrnél nem voltak papírok, az intézkedő rendőrök kénytelenek voltak megelégedni bediktált adataival.

Nem sokkal később kiderült, félrevezette az egyenruhásokat. A férfi azért adta ki magát a közöttük lévő hasonlóságot meglovagolva tíz évvel idősebb fivérének, mert tudta, körözik.

Az érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkező tiszadobi férfi 200 ezer forintos szabálysértési bírságot nem fizetett be, de hasonló elmaradás miatt volt érvényben körözés a balesetben megsérült, nyolcadik közös gyermeküket váró élettársa ellen is.

A dunakeszi rendőrök hetekig kutattak a férfi után, az összes számításba jöhető lakcímet visszatérően ellenőrizték végül május 30-án sikerrel jártak, amikor egy fóti lakásból előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték a bujkálót.

Ezt is Fótról és Dunakesziről írtuk:

Kiemelt kép: illusztráció