Reggel 9 óra 15 perc körül négy autó ütközött össze a Hungária körút 189. szám előtt, az Árpád híd felé vezető oldalon.

Sérült is van

A balesetben egy ember könnyebben megsérült. Az Árpád híd felé vezető oldalon a forgalom egy sávon halad.

Elvileg mindenki szabályos volt

Műszaki hiba miatt állt egy Volkswagen a belső sávban, mögötte lassított a sor, az Opelt vezető nő pedig a megengedett 70-nel haladt a Kacsóh Pongrác úti felüljáró felé a középső sávban.

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

Már megint az úthiba

Egy úthiba megdobta az autót, amely a belső sávban guruló Skodának csapódott, majd a Skoda előtt haladó, német rendszámú BMW X3-asba rohant, ezt nekitolta a műszaki hibás Volkswagennek, végül keresztbeállt a középső sávban.

Sérülés

Az opeles hölgy megsérült az ütközésben, őt a Honvéd kórházba szállították később, amíg ott voltam, ápolták a mentőben. A többi járműben utazók nem sérültek meg.

Halálos baleset az sztrádán Budapest felé közeledve

Egy ember meghalt, kettő pedig megsérült abban a balesetben, amely az M3-as autópályán történt pénteken hajnalban.

Terelés

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalán, Atkár térségében két személygépkocsi ütközött össze. A rendőrök a forgalmat a Gyöngyös-kelet lehajtónál terelik le a 3-as főútra, ahonnan a járművezetők Gyöngyös-nyugatnál hajthatnak vissza az autópályára.

Meghalt egy motoros

Letért az útról és szalagkorlátnak ütközött egy motoros Mezőfalva közelében, a 27 éves férfi a helyszínen meghalt.

Lezárták az utat

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a 6228-as utat lezárták, kerülni a 6219-es számú úton lehet. Zárlatot azóta már feloldották.

Az utas vesztette életét

Hajszálom múlott az emberhalál tegnap délután Budapesten

Címlapfotó: Balesetinfó