A gödöllői rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek három ukrán férfit, akik bántalmaztak és kiraboltak egy orosz férfit.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A nyomozás adatai szerint három ukrán állampolgárságú férfi 2019. március 9-én 22 óra körül egy Mogyoródi fogadó teraszán előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy orosz állampolgárságú férfit, majd a készpénzét elvették.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt követően a sértett a helyszínről elmenekült, és bejelentést tett a rendőrségen. A bántalmazás következtében az orosz férfi nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Kapcsolódó cikkek:

A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a fogadóban elfogtak, és a rendőrkapitányságra előállítottak, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók a három férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Gödöllői Rendőrkapitányság a három mogyoródi lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást – írja a Police.hu.

Kiemelt kép: illusztráció