Összeütközött három személyautó Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton szombat reggel – tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Sok a sérült

Az MTI helyszínről származó információi szerint a járműveket mindkét irányból leterelik az útról a baleset miatt, amelyben többen megsérültek.

A vasútállomás közelében történhetett

A katasztrófavédelem térképe szerint a baleset a Kőbánya-Kispest vasútállomás közelében történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Taxi is az ütközés részese

A Balesetinfo zárt Facebook-csoportban már tettek fel fotót a balesetről. Ezen az látszik, hogy egy taxi is az ütközés szereplője. Valószínűleg egy Opel áll keresztben az úton és még egy kisebb személyautóról van szó a háttérben.

Már kínos

A Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre vezető út rendkívül rossz állapotú, balesetveszélyes és zavarérzékeny. Felújítása mindenképpen időszerű – írta a napokban Vitézy Dávid. A Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója szerint az út nem méltó sem Budapesthez, sem Magyarországhoz.

Egy kérdőívhez kért segítséget

Egy hónapja is történt egy súlyos baleset

Idősebb, zuglói házaspár autózott október 7-én a 18. kerületben, a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton Vecsés irányába. Az Üllői úti becsatlakozást elhagyva, bár nem haladtak gyorsan, a zuhogó esőtől nedves útburkolaton megcsúszott a Ford Fusion és a belső szalagkorlátnak ütközött.

Totálkáros lett a Ford

Vérzett

A keze sérült meg a hölgynek, nagyon vérzett, őt és a férjét is kórházba szállították a mentők, röntgen és egyéb vizsgálatok céljából – jelentette akkor a helyszínről a BudaPestkörnyéke.hu hírportál tudósítója.

Címlapfotó: Baleset-infó/Oláh László