A 7. kerületi, Bethlen Gábor utcába kellett riasztani a tűzoltókat, ahol egy személygépkocsi égett hatalmas lángokban.

Két másik autó is megrongálódott

A katasztrófavelem.hu közlése szerint teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Budapest 7. kerületében, a Bethlen Gábor utcában. A tűz miatt másik két gépkocsi is megrongálódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Három vízsugárral próbálták oltani

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik három vízsugárral eloltották a lángokat, valamint visszahűtik a még izzó részeket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Nem ez az első baleset ezen a környéken

A budapestkornyeke.hu is írt róla, hogy még januárban, a BKK forgalmi zavarelhárító Skodája a 7. kerületi Bethlen Gábor utcán közlekedett, a Damjanich utca irányából az István út felé. A járművet vezető fiatalember elmondása szerint szombaton és vasárnap is szolgálatban volt, valószínűleg ezért nem vette észre, hogy a Dembinszky utcánál nem neki van elsőbbsége, sőt, Állj! Elsőbbségadás kötelező táblája van.

Koccanások egymás után

Leghátul egy Opel Corsa állt, amely akkora ütést kapott a Fabiatól, hogy az előtte parkoló Toyota Aygot nekitolta az Aygo előtt álló Opel Astrának, amely ennek hatására az előtte álló Ford Mondeonak koccant.

Nem mindennapi pechsorozat

A vétlen miskolci fiatalember elmondta, hogy mivel az elmúlt néhány hónapban ez az ötödik autó, ami vagy baleset, vagy műszaki hiba miatt használhatatlanná válik alatta, most már erősen elgondolkodik a közlekedési eszköz cserén… A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a 74-es és 78-as trolibuszok terelve közlekedtek.

Tavaly szeptemberben Fóton történt hasonló eset

Autótűzhöz riasztották a fóti tűzoltókat Fóton. A helyi önkéntes lánglovagok éppen a közelben lévő Auchan áruház által szervezett társadalmi rendezvényen voltak, így hamar odaértek.

Garázstűz is volt

Teljes terjedelmében égett egy garázs és benne egy gépkocsi Bodajkon, a Táncsics Mihály utcában. A tűz átterjedt egy szomszédos melléképületre is. A székesfehérvári hivatásos, a móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet.

A brutális, M1-es tömegbalesetre máig emlékezünk

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu az elsők között hírt adott róla, brutális tömegbaleset történt szombaton délután az M1-es autópályán.

Ez történt

A rendőrség 15 óra 25 perckor kiadott közleménye szerint egy kamion és több autó ütközött össze Herceghalom térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 11-én 14 óra 25 perc körül az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon egy kamion és több személygépkocsi ütközött össze.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció