Rendezvény volt

Autótűzhöz risztották a fóti tűzoltókat szombat délben. A helyi önkéntes lánglovagok éppen a közelben lévő Auchan áruház által szervezett társadalmi rendezvényen voltak, így hamar odaértek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A motornak annyi

Fotó: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Garázstűz is volt

Teljes terjedelmében égett egy garázs és benne egy gépkocsi Bodajkon, a Táncsics Mihály utcában. A tűz átterjedt egy szomszédos melléképületre is. A székesfehérvári hivatásos, a móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet.

Silótűz

Fűrészpor égett egy silóban Kerta külterületén, a vasútállomásnál. A pápai hivatásos tűzoltók leürítették a tárolót és két vízsugárral eloltották az égő, izzó részeket. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik, átszellőztetik a tartályt.

Vonattűz

Egy motorvonat füstölt Zalalövőn, a Vasút utcánál. A körmendi és a zalaegerszegi hivatásos, valamint a zalalövői önkéntes tűzoltók visszahűtötték a vasúti kocsit. A tűzoltók kiérkezéséig hét utas elhagyta a szerelvényt.

Tűz egy gyárban

Egy csomagológép szigetelése izzott, égett egy környei gyárban, az Üveggyár utcában. A tűzoltók kéziszerszámokkal megbontották a gép szigetelését és eloltották a tüzet. A gyár épületét a tűzoltók kiérkezéséig öt munkás hagyta el.

Lákásztűz

Egy száz négyzetméteres, könnyűszerkezetes, palatetős hétvégi ház égett Szegeden, a Vadrózsa soron. A reggeli esethez a mentők is kiérkeztek.

Címlapfotó: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület.