Másfél éve, hidegvérrel

Egy 26 éves amerikai-brit férfi 2020. február 8-án hajnalban a főváros V. kerületében, a Ferenczy István utcán késével mellkason szúrta a mellette elsétáló férfit. Legalábbis ezzel gyanúsították őt a rendőrök.

Halott francia

A 25 éves francia állampolgár holttestének megtalálása után a budapesti rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Az elfogásról videó is készült

Épelméjű a késelő

A támadó a rendőröknek nem mondta el, hogy miért szúrt. Az eljárás során vizsgálták elmeállapotát, de bünthethetőséget kizáró ok nem merült fel.

Késelés Kecskeméten is

Súlyos testi sértés miatt őrizetbe vettek egy 24 éves kecskeméti férfit, aki a hónap elején késsel megsebesített két embert.

Dulakodás után történt

Két fiatal egy dohánybolt előtt kezdett dulakodni, eközben az egyik kést rántott és nyakon szúrta a másikat. A támadó a sérült fia segítségére siető 63 éves apa kezét is megvágta, majd elszaladt. Később elfogták.

A vecsési vétlen késelés

Egy budapesti kórház orvosa tett bejelentést még 2019-ben a rendőrségen, mert egy korábban mellkasi panasszal hozzájuk került beteg hátán vélelmezhetően késszúrást fedeztek fel, amelyről felvételekor azért nem tudtak, mert a beszállított férfi nem említette – mivel fel sem tűnt neki.

Családi vita

A rendőrök szerint a vecsési férfi felesége egy vita hevében, párja érdektelenségén felbőszülve felkapta a kuka tetejéről a férje által szerelési munkákhoz odakészített kést és hátba szúrta párját, majd később mellkasi panaszok miatt hívták ki a mentőket.

Az asszony szerint baleset

Az asszony állítása szerint az egész egy sajnálatos baleset volt. A férje szerelt, ő főzéshez készülődött, amikor kitört a vita kettejük között.

Megbotlott

A kezében lévő késsel indult el párja felé, de a rossz járólapban megbotlott és ráesett a férfira. Elmondása szerint ekkor nem is vettek észre semmit, a sértett folytatta az autószerelést, el is végezte azt, csak később említette meg, hogy rosszul van.

A férjnek a szívével volt baja

Korábbi szívproblémái miatt gondolták úgy, hogy az lehet az oka a rosszullétének. Erről az esetről a Kekvillogo.hu számolt be.

A címlapfotó a rendőrség videójából való.