A 13. kerületi Kassák Lajos utca és Lőportár utca kereszteződésében egy Ford Focus kombival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget a védett úton haladó Renault Scenic taxinak, és ez még csak a történet első része…

A semmiből jött a Ford

A taxis a Dózsa György út felől haladt a Lehel téri piac felé, elmondása szerint nem is értette, honnan került elé hirtelen a Ford, mindenesetre fékezni már nem tudott, a Renault nagy erővel a Focus jobb oldalába rohant. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Épületnek csapódott a Ford

 Az ütközés hatására a taxi megpördült, a Ford pedig a szerencsére kihalt járdára sodródott, miközben kiütött két zöld terelőkorlátot, majd háttal a sarkon található MKB Bank épületének csapódott. A taxisofőr használta a biztonsági övét, a légzsákok rögtön ki is robanntak, így nem sérült meg, de ez nem csak rajta múlt…

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Agresszív utasok

Ugyanis a taxiban két fiatal is utazott, akiket Újpalotáról szállított (volna) a Belvárosba. Ők ugyan szintén sértetlenül megúszták a karambolt, ám a balesetet követően agresszívan léptek fel, kevéssel utána pedig le…

Lekevertek egy pofont, majd leléptek

Előbb a taxist fenyegették veréssel, majd amikor felvilágosította őket, hogy ő a vétlen fél, kiszálltak, átsétáltak az egyébként is megsérült Fordos férfihoz, összeszólalkoztak vele, lekevertek neki egy pofont, zárásként pedig, mint akik jól végezték dolgukat, elhagyták a helyszínt, természetesen a viteldíj (akár részbeni) kiegyenlítése nélkül.

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke/GK

Kórházba vitték

A kiérkező mentők megvizsgálták a Ford vezetőjét, aki az oldalát fájlalta, de végül bordatörés helyett agyrázkódás gyanújával szállították kórházba. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a járműveket.

Kitört a Fiat kereke

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy péntek este a folyamatos esőzéstől nedves utakon több baleset is történt a fővárosban. A zuglói Thököly úton, a vasúti felüljáró után egy keresztbe fordult, három keréken veszteglő Fiat 500 zárta le a Bosnyák tér felé haladó sávot. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke/GK