A Muzikumban HOBO és zenekara ad koncertet, a Sisi rajongókat Veresegyházon Halmos Monika Császár-morzsa, Rákoscsabán Káli-Rozmis Barbara Titkos és szenvedélyek című előadása várja. A kertkedvelők a ma nyíló háromnapos Gardenexpo csillapíthatja kertvágyát, az ínyenceket a Nemzetközi Töltött Káposzta Fesztivál várja Érden, és az Étterem Hét az agglomeráció sok éttermében. Az Aranytízben történelmi táncklub, Szigetszentmiklóson, filmklub, Isaszegen a Spirit Színház előadása, Erdőkertesen az Örömlányok végnapjai kínálnak kellemes szórakozást.

HOBO klubest a Muzikumban

Újra színpadon HOBO, aki ez alkalommal is zenekarával látogat el a Muzikum Klub & Bisztróba.

Részben ülőhelyes koncert

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Sisi kedvencei Veresegyházon

Március 25-én a Veresegyházi Kölcsey Ferenc Könyvtárban meg is kóstolhatják, ahol egy szubjektív gasztronómiai utazáson vehetnek részt. Halmos Monika elkalauzol a Sisi-úton, a monarchia gazdag ízvilágát felfedezni az ibolyától indulva.

Ibolykóstolóval

Titkok és szenvedélyek: Erzsébet királyné lóháton Rákoscsabán

Káli-Rozmis Barbara, az Erzsébet királyné és a magyarok című könyv szerzőjének előadása a Rákoscsabai Közösségi Házban Titkok és szenvedélyek címmel várja a Sisi-rajongókat.

Gardenexpo a Budapest Sportarénában péntektől vasárnapig

Aki a kertet szereti, máshol nem lehet! A Gardenexpo, az ország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása már 15. alkalommal kápráztatja el látogatóit folyamatosan megújuló kínálatával, hogy kerti bútorok, gépek és szerszámok, kültéri burkolatok, árnyékolástechnikai megoldások, kültéri világítás, öntözéstechnikai és hűtési- fűtési rendszerek, medencék, szaunák kerülhessenek a legjobb helyükre. Önhöz. Csillapítsa kertvágyát az ország legnagyobb kerti életmód kiállításán 2022. március 25-27. között!

Nemzetközi Töltött Káposzta Fesztivál Érd-Simonpusztán

A töltött káposzta mindenki kedvence, a magyar konyha nagy klasszisa. Itt az idő megmutatni ország-világnak milliónyi elkészítési módszerét. Mindezt gyönyörű helyszínen, jó társaságban, szuper programokkal.

A zsűriben Kovács Lázár

A Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban

Érd, Simonpusztán a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ ad otthon a Nemzetközi Töltött Káposzta Fesztiválnak. Lesz Fergeteg party, koncertek, kézműves foglalkozások és sok-sok ennivaló.

Történelmi táncklub az Aranytíz Kultúrházban

A klubban a 17-19. századi báltermek népszerű társastáncaiból válogatnak a szervezők. A vidám, játékos, változatos térformákkal járt csoportos angol kontratáncok mellett terítékre kerül a 19. század elején népszerűvé váló waltz, a polka, a galopp és a quadrille, azaz a négy pár által táncolt francia négyes különböző figurái. Sem előzetes tánctudás, sem pár nem szükséges, csak egy lapos sarkú, vékony talpú cipő és lelkesedés!

Nyitott házasság Isaszegen

Színházkedvelők figyelem! Március 25-én 19 órakor a Spirit Színház színművészeinek előadásában Nyitott házasság című fergeteges komédiát nézhetik meg nálunk az Isaszegi Művelődési Házban.
Ajánljuk mindazoknak, akik önfeledt, szórakoztató estére vágynak.

A kezdő a Cinema Sziget Filmklubban Szigetszentmiklóson

A Közösségi Ház Szigetszentmiklóson A kezdő című amerikai komédiát vetíti, rendező: Nancy Meyers.
Főszereplő: Robert De Niro és Anne Hathaway

Örömlányok végnapjai Erdőkertesen

Dining City Étterem hét

Március 17 és 27 között háromfogásos menük egységes áron top éttermekben. A Budapest és környéke étteremkínálatát ITT találják. Asztalfoglalás szükséges!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Muzikum