Ha valaki szeretne divatosan öltözködni, ahhoz változatosságra, variációs lehetőségekre van szükség a ruhatárát tekintve. Mindez azt jelenti, hogy a cipők terén is több trendi darab kell, hogy napról napra menő szettet állítson össze magának az ember. Megnéztük, hogy az őszi, illetve a téli szezonban milyen modellekre lesz szüksége egy a divatot követő nőnek.

A nemzetközi női divat egyik érdekes jellegzetessége, hogy bár folyamatosan változik, mégis akadnak benne olyan alapdarabok, amelyek évekre meghatározzák a trendeket. Igaz ez a cipők világára is, sőt talán mondhatjuk, hogy hatványozottabban jelen van ez a felállás a lábbeliknél, hiszen egy cipővel biztosan mindenki évekre tervez, amikor megvásárolja azt. Ez alapján jól át kell gondolni egy döntést – nézzük, mire lesz szüksége egy nőnek ősszel, illetve a hamarosan beköszöntő tél során.

Sneaker

Még mindig erősen tartja magát a sneakereket körülvevő őrület – ezek a sportos megoldások elsősorban talán a kényelmükkel hódítanak. Viszonylag új trend, hogy a túlméretezett, aránytalan fazonok népszerűsége az eget verdesi, azaz néha már az a menő, ha valaki minél „rondább” cipőt választ az ismert gyártók termékei közül. Egy sneaker beszerzése könnyebb feladat online, mint más lábbelik esetében, hisz nagyobb a szabadság a méretek kiválasztásánál. Kiváló segédletek érhetők el ahhoz, hogy az ember a számítógép előtt ülve is pontosan tudja, melyik modellből milyen méretre lesz szüksége, ilyen például a Fila mérettáblázat – nézd meg a női és férfi talpbetét hossza közötti különbségeket.

Csizma

A csizma jelen esetben összefoglaló elnevezés, mert két verziójáról is szeretnénk beszélni. Az egyik a western, a másik pedig a combcsizma. Kezdjük az előbbivel, amely ismét menőnek, divatosnak számít, annak ellenére, hogy több száz éve szerepel a köztudatban a létezése. Egész egyszerűen időnként újra felfedezi a társadalom, ilyenkor pedig a western csizma megkezdi aktuális hódítását, az új generációk lenyűgözését. Ha a 2021-es őszre keresel trendi modellt, a letisztult változatokat részesítsd előnyben – a színek terén viszont szabad a pálya. Szintén a csizmák közé tartozik a combcsizma, amely a szexinél is szexibb modellnek számít. Egy átgondolt outfit részeként egy ilyen modell tökéletesen kiemeli a lábakat, a legjobb formájukban mutatva meg azokat, ezáltal a férfiak és a nők is odafigyelnek majd a viselőjére.

Gumicsizma

Persze, valamennyire a gumicsizma is csizma, mégis külön kategóriába kellett sorolnunk. Ami a használati lehetőségeket illeti, csapadékos időben nincs ennél praktikusabb darab a cipők között, hiszen semmiféle nedvességet nem enged át, azaz nem kell benne óvatoskodni, bátran lehet sárban, pocsolyában lépkedni. Kár nem eshet a cipőben, hiszen könnyedén tisztítható, a szennyeződések nagy része egyszerű vízsugárral eltűntethető. Télen sem kell elvetni a gumicsizma viselésének lehetőségét, ám ilyenkor érdemes bélelt fazonokat keresni, amelyekben nem fáznak majd a lábak.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.