Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is hírt adott Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték meg a Dancing with the Stars negyedik évadát. A második helyen Marics Peti és Stana Alexandra, míg a harmadik helyen T. Danny és Lissák Laura végzett. A finálé után Tóth Gabi, Krausz Gábor exe és gyermekének édesanyja is üzent a párosnak.

Vége

Mint ismert Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata hat és után ért véget, erről portálunk is beszámolt. A válás híréről a séf számolt be a közösségi oldalán, posztjában hangsúlyozta, kislányuk, Hannaróza nevelésében a jövőben is közösen vesznek részt. A hírt Tóth Gabi is megerősítette, ő is a közösségi felületén tette közzé, Gáborral véget ért a kapcsolatuk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bombaként robbant a hír

Krausz Gábor bombaként robbantotta a hírt. Ami történt, valósággal sokkolta a rajongókat, ugyanis egészen eddig úgy tűnt, a pár harmóniában él egymással. Ráadásul közösen vásároltak házat Szentendrén. A sztárséf akkor teljesen összetört. Egyik barátja azt mondta, a család volt a mindene, és egy világ dőlt benne össze, amikor rájött, hogy véget ért a házassága. Azóta azonban már hónapok teltek el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Nem kell engem sajnálni”

„Sosem kértem az emberek sajnálatát, és nem is kell engem sajnálni, mert nagyon jól vagyok. Lehet, hogy gondolnak valamit a magánéletemről, és szolidaritásból szavaznak, de azt gondolom, adásról adásra egyre többen vannak, akik azért voksolnak ránk, mert pozitívan csalódnak bennem. Sok levelet kapok, amiben kifejtik, nem gondolták volna, hogy ilyen jó fej és ennyire érzelmes vagyok. Emellett azt gondolom, hogy a befektetett munka is megtérül, az emberek látják, mennyit dolgozom egy-egy produkció sikerességéért” – nyilatkozta korábban a sztárséf a Glamour magazinnak a válás és a DWTS összefüggéseit boncolgatva.

Hiába próbált közeledni

Tóth Gabi korábban azt mondta: hiába próbált közelebb kerülni Gáborhoz, ő nagyon zárkózott férfi, akit nem lehet megnyitni, ebbe pedig belefáradt. Azt is hangsúlyozta, hogy nem csalta meg férjét, csak a házassága lezárása után kezdett el Mátéhoz közel kerülni.

A séf is küzdött

Krausz Gábor nem kívánt nyilatkozni erről, de a pár egyik közeli ismerőse megerősítette, hogy a séf is küzdött azért, hogy egyben tartsa a családját.

A család volt a mindene  

„Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért” – mondta korábban az informátor.

Annára volt szüksége

A kapcsolatot viszont nem lehetett megmenteni, Gábor pedig ezt követően úgy döntött elvállalja a Dancing with the Stars műsorát. Elárulta, már többször is hívták, de sosem érezte úgy, hogy igent kellene mondania. Most azonban megtört a jég, partnereként pedig Mikes Anna került mellé, akivel pillanatok alatt egy hullámhosszra kerültek, sőt Gábor maga mondta azt az egyik adás alkalmával, hogy az adott élethelyzetben neki pontosan Annára volt szüksége.

Izzik köztük a levegő

A páros hétről hétre kápráztatta el a nézőket, de talán azt senki nem gondolta volna, hogy övék lesz a végső győzelem. Gábor és Anna azonban belopták magukat a nézők szívébe, sőt mindenki azt találgatja, vajon tényleg több van-e köztük barátságnál. Gábor és Anna a parketten, a próbákon és azon túl is nyíltan flörtöltek egymással, sőt tánc közben többször is úgy tűnt, mintha elcsattan köztük egy-egy csók. Persze azt továbbra sem lehet tudni, pontosan mi lehet köztük, de annyi biztos, izzik köztük a levegő, a kémia megvan, úgyhogy feltehetően sokan kíváncsian várják a fejleményeket azzal kapcsolatban, hogyan is alakul a kapcsolatuk a jövőben.

Gabi üzent

Gábor és Anna győzelme után Tóth Gabi is üzent a párosnak. Korlátozott ideig elérhető Instagram sztorijába egy tett ki róluk egy fotót, melyhez csak annyit írt: „Gratulálok nektek”. Érdekesség egyébként, hogy a stúdióban Tóth Vera is ott volt, a helyszínről szurkolt exsógorának. A énekesnő Instagramon egy fotó is megosztott, ahol boldogan ölelkeznek Gáborral. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Dancing with the Stars: megszólalt Marics Peti Krausz Gáborék győzelme után, elképesztő, amit mondott

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2