Halálra rázott az áram egy szerelőt egy vásárlókkal teli csömöri élelmiszerüzletben. A férfi egy hűtőpultot akart megjavítani. A baleset után a boltban dolgozók próbálták újraéleszteni, aztán mentőhelikopter is érkezett.

Meghibásodott a hűtő

A 44 éves villanyszerelő azért ment a csömöri boltba, mert azt jelezték az ottdolgozók, hogy meghibásodott a hűtő. Mint kiderült, a hűtőnek nem volt baja, mindössze rossz jeleket küldött, ezt akarta megszüntetni a szerelő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltalálta a klíma vezetékét

A szerelő megfúrta a falat és nagy valószínűséggel eltalálta a klíma egyik vezetékét. Emiatt nem tudott tovább fúrni, ezért a törmeléket kezdte kiszedni a falból – tudta meg a TV2 Tények című műsora.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fúrószárral kaparta a törmeléket

A fúrószárral próbálta megoldani a problémát, amely átvághatta a klíma vezetékét. Ezután érte halálos áramütés a szerelőt.

A boltosok próbálták újraéleszteni a férfit

A bolt személyzete azonnal hívta a mentőket és megpróbálták újraéleszteni a férfit. Az üzletet is azonnal bezárták, hogy senki ne zavarja a segítségnyújtást.

Mentőhelikopter érkezett

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, amely a romai katolikus plébánia kertjében tudott leszállni. A mentősök egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a férfit, de nem sikerült.

Vizsgálja a rendőrség az ügyet

Az ügyben a rendőrség vizsgálatot indított. A Gödöllői Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit” – mondta a rendőrség kommunikációs munkatársa.

Haláleset a Lidl-ben

Idén februárban egy nő lett rosszul az érdi Lidl bejáratánál. Hiába próbálták újraéleszteni, sajnos nem sikerült megmenteni a vásárló életét.

Tragédia az Auchanban

2019 novemberben a csömöri Auchanban is tragédia történt. Ott egy férfi egy pogácsával állt a pénztárnál, amikor rosszul lett. Életét már nem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportját az esetről ide kattintva tudod megnézni

Kiemelt kép: ebben a csömöri boltban történt a tragédia – Forrás: Googlemaps