Rosszul lett az 52-esen buszon Budapesten egy 70 év körüli idős asszony, akinek aztán két kamasz sietett a segítésére, derült ki az Országos Mentőszolgálat által közzétett Facebook bejegyzésből.

Megállították a buszt

Mint írják a tinik megállítoták a buszt és értesítették a mentőket. A rutinos mentésirányító több mentőegységet is riasztott, miközben a bejelentők megvizsgálták a nőt az instrukciók alapján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem lélegzett az asszony

A beteg nem lélegzett, a fiatalok mégsem estek pánikba és azonnal újraélesztésbe kezdtek, amit a percek alatt helyszínre érkező mentők emelt szinten folytattak.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Ez is érdekelhet:

Sokáig zajlott az életmentés

Az életmentés még sokáig zajlott a buszon, az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az asszonyt.

Ez is érdekelhet:

Hősies helytállás

“Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írja bejegyzésében az OMSZ. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kapcsolódó tartalmak:

Kiemelt kép: Illusztráció