Négy személyautó karambolozott Pátyon, a Torbágyi út és Kerekdombi út kereszteződésében. Az ütközés következtében két gépkocsi az árokba csapódott.

Jöttek a mentők is

A baleset kora délután történt, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árokban

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az a fránya útépítés

Egy fehér Renault kombi Biatorbágy felől haladt Páty irányába pénteken, a kora délutáni órákban. Vezetője későn vette észre az útépítés miatt álló sort, elrántotta a kormányt, ám így is belerohant a már álló piros Opel bal hátuljába, amit belökött az árokba.

Dominó

Tovább haladva még az Opel előtt álló Citroën furgonnak is nekihajtott, akkor tudott csak megállni.

Nem akart nekik menni

Szemből érkezett egy Chevrolet terepjáró, amelynek női sofőrje látta a roncsderbit szemből, inkább elkapta jobbra a, így viszont kormányt belecsúszott a vízzel teli árokba.

Könnyebb sérülés

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a balesetben csak az Opel fiatal lány utasa sérült meg, ő is csak könnyebben. Az érintett útszakaszt teljes a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Még egy baleset Budapest közelében

Délután fél 3-kor két személyautó ütközött az M0-on Gyál közelében. A forgalom a baleset miatt lassult, azonban a helyszíntől nem messze, mintegy egy kilométeres szakaszon további 4, összesen 13 járművet érintő koccanásos baleset történt.

Ez is érdekelhet

Villanyoszlopnak csapódott egy Toyota a 11. kerületben, miután rosszul lett a sofőrje – Fotók a helyszínről.

Címlapfotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.