Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 13 éves lányt, aki Budapesten, a 18. kerületben tűnt el. Knecht Jázmin jelenlegi tartózkodási helyéről egyelőre nincsenek információk, az egyenruhások az Önök segítségét is kérik.   

Eltűnt a 18. kerületből

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Knecht Jázmin ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány 2023. augusztus 27-én egy 18. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Piros póló, kék farmer

Knecht Jázmin 165 cm magas, hosszú, világosbarna hajú, kék szemű. Eltűnésekor piros pólót, kék farmert viselt – írja a rendőrség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Knecht Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az eltűnt lány

Eltűnt a szaktekintély

A napokban adtunk hírt arról, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében. A Pécsi Tudományegyetem Idegennyelvi Tanszék docense eltűnt, rengetegen keresik. A férfi az egyetem YouTube-csatornáján számos előadást tartott korábban. 

Séta közben veszett nyoma

A 83 éves férfi augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsen. A helyszínről származó információk szerint egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról.

Nem találják

A férfi ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Dr. Zágony Rudolf a keleti kultúrák neves professzora, aki többek közt a Tibeti Halottaskönyvet is kutatta.

Ősz haja és körszakálla van

Dr. Zágony Rudolf férfi körülbelül 165-170 centi magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van. Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép. az eltűnt lány. Fotó: police.hu