Május 1-jén az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közkedési Központ (BKK) járatai, a 3-as metró pedig Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között jár, a Nagyvárad tér és a Lehel tér között metrópótló busszal lehet utazni.

Sűrűbben járnak ezek a járatok

A BKK közleménye szerint a jó idő beköszöntével több, kiemelt szabadidős helyszíneket érintő járat is sűrűbben közlekedik e hét végétől. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Normafához

Szombattól a Normafához közlekedő 21A autóbusz hétvégén a kora esti órákban is gyakrabban indul. A 212-es busz hétvégén hosszabb ideig, este hét óráig jár a Normafához.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Könnyebb lesz kijutni a Margitszigetre

A Margitszigetet érintő 26-os busz hétköznap délután sűrűbben jár, emellett hétvégén szintén gyakrabban indul, valamint csuklós buszok közlekednek a vonalon.

Ez is érdekelhet:

Újra jár a 226-os

Közölték, újra jár a 226-os autóbusz a Nyugati pályaudvar és az Óbudai-sziget között a Margitszigeten keresztül. A járat csak hétvégén, 30 percenként közlekedik.

Városligeti programok

Hétvégén a Városligetben megrendezett programokhoz kapcsolódva a 72M trolibusz vonalán részben nagyobb, csuklós járművek közlekednek, az 1-es metró mellett trolibusszal is megközelíthető a Városliget. A BKK emlékeztetett arra is, hogy szombattól ismét közlekedik a fogaskerekű.

Ez is érdekelhet:

Az utazás megtervezése

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BKK