Hiába volt rengeteg embert az Aréna-koncerten, az is lehet, hogy a zenészeknek rá kell fizetnük.

Több év kihagyás után álltak össze

A Fekete vonat nevű formáció jó ideje nem zenált már együtt. L.L. Junior a közösségi oldalán jelentette be tavaly ősszel, hogy újra koncertezni fognak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Boldog volt L.L. Junior

A népszerű zenész az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyben elmondta a követőinek, húsz évet követően fognak ismét együtt zenélni. Fatima és Beat is ott volt az Aréna-koncerten. A csarnok csordultig volt nézőkkel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szombaton megtartották a koncertet

Január 7-én fel is lépett a Fekete vonat a Papp László Sportarénában. Nem volt semmi gond, minden a tervek szerint alakult. A koncert teltházas volt, így mindenki azt hihette, hogy a zenészek szépen kaszáltak.

Ezt állítja Fatima

Az énekesnő, Mohamed Fatima a közösségi oldalán azt írta egy hozzászólásban, hogy “veszteséges volt” a koncert, szúrta ki a Blikk. Mindez azt jelenti, hogy könnyen lehet, nem hogy nem lesz bevétele a zenészeknek, hanem nekik kell ráfizetniük, mivel a jegyárak nem fedezték a költségeket.

Fatima nem sajnálja a dolgot

Az énekesnő azt írta, tizenöt nap múlva fognak kiderülni a pontos számok. Állítása szerint már a koncert után fény derült arra, hogy veszteséges volt a rendezvény. Ennek ellenére is keresi a jót a rosszban, hiszen átélhette 20 év emlékét.

Ezek is érdekelhetnek!

Mi az igazság valójában?

A Blikk szerint a rendezvény valójában minimális nyereséget hozott a zenészeknek. Fatima és Beat a lap szerint előleget is kapott, ami meghaladta a konstrukció szerint nekik járó honorárium összegét.

Ez volt az utolsó koncertjük

Idén május 6-án lett volna még egy koncertje a Fekete Vonatnak a Budapest Parkban. Hatalmas show-ra készültek, ám ez elmarad, mint mondják, rajtuk kívül álló okok miatt. A koncert nem kerül pótlásra, így minden bizonnyal az Aréna-koncert volt az utolsó közös fellépésük L.L. Junioréknak.

L.L. Junior megerősítette a szomorú hírt

A rapper saját közösségi oldalán tudatta követőivel: nem fognak többet közösen zenélni Fatimával és Beattel. Sajnálatát fejezte ki, hogy a Budapest Parkban már nem lépnek fel, de elmondása szerint több ilyen nagy koncertet már nem tudnak vállalni. Ugyanakkor annak örült, hogy ennyi néző ellátogatott a Papp László Arénába.

A neten elérhető lesz az utolsó koncert

L.L. Junior azt írta, a YouTube felületén elérhető lesz az egész koncert kiváló minőségben, ráadásul ingyen. Így aki lemaradt róla, vagy szívesen megnézné újra, az annyiszor teheti ezt meg, ahányszor csak szeretné. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: L.L. Junior – Forrás: ATV