A rapper azt mondta, felhagy a klubkoncertezéssel, és innentől csak a nagyobb rendezvényeken fog fellépni.

A zenéléssel nem hagy fel

L.L. Junior már bő negyed százada a zenei pályán van, és nem is tervezi, hogy abbahagyja a koncertezést. A jövőben azonban kisebb haknikat már nem fog elvállalni. Úgy döntött, a jövőben csak nagy koncerteken fog szerepelni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megterhelő a haknizás

Azok a zenészek, akik elvállalják a kisebb bulikat, egy hétvégén akár 5-10, szélsőséges esetben akár 15 helyen is fellépnek. Egy-egy alkalom jellemzően rövid ideig tart, és nem is lehet sok pénzt keresni velük, ám ha összeadódnak a díjak, akkor már más a helyzet. Az egyik helyszínről a másikra utazgatás azonban sok időt és energiát felemészt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy nagy buli ér annyit, mint sok kicsi

Anyagilag jobban megéri rámenni egy nagy koncertre. Azzal ugyanis éppen annyi pénzt lehet keresni, mint 10-12 kisebb haknival. Így ráadásul több energiája marad a zenésznek, és színvonalasabb koncerteket is tud adni.

Ezek is érdekelhetnek!

Januárban a Sport Arénában lép fel

L.L. Junior most januárban a Fekete Vonattal fog fellépni a Sport Arénában. A koncertre több ezer embert várnak. Azt, hogy felhagy a klubkoncertekkel, az Instagram oldalán tette közzé.

1990 óta zenél

Már a kilencvenes évek legelején megalapította két társával, Fatimával és Beattel a Fekete Vonat nevű formációt. Óriási sikereket értek el, két platina és egy aranylemezig jutottak. 2001-ben azonban közös megegyezéssel feloszlott a Fekete Vonat.

Amerikába utazott L.L. Junior

Egy évet töltött az Egyesült Államokba L.L. Junior. 2002-ben hazatért, majd a Private Moon-nal elkészítette első szólóalbumát. Ez a “Köszönöm Nektek” címet kapta.

Rengeteg albuma jelent meg

2018-ig összesen 17 stúdióalbuma jelent meg. Ezen felül számos videóklipet is készített. Sokan a Nyócker című film főcímdalának énekeseként ismerték meg.

Kisfia halála megrendítette

2019 augusztusában egy közlekedési balesetben elhunyt L.L. Junior kisfia. A gyermek egy zebrán szaladt egy autó elé, amikor a gyalogosok lámpája. A sofőrnek esélye sem volt, hogy lefékezzen.

Az édesanyja barátnője mulasztott

Az ügyészség megállapítása szerint a balesetet az eredményezte, hogy az édesanya barátnője mulasztást követett el. A 3 éves gyermek ugyanis nem az édesanyja, hanem a barátnője szoros felügyelete mellett közlekedett. A vád szerint a nő nem megfelelő módon, erővel fogta a gyermek kezét. A mentők sokáig küzdöttek a gyermek életéért, ám nem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: L.L. Junior – Forrás: ATV