Elsőre talán furcsának hangzik, de megérkeztek a magyar IKEA áruházakba az adventi kalendáriumok. Ennek a hírnek sokak számára azért van jelentősége, mert ezek a termékek sok százezret érő vásárlási utalványt rejthetnek. Aki szerencsés, most ingyen berendezheti valamelyik szobáját vagy akár a lakását is.

Még messze a karácsony, de elindult a roham

Majdnem három hónapra vagyunk még a karácsonytól, de már megérkeztek az IKEA áruházakba az adventi kalendáriumok. Más most hatalmas az érdeklődés a szezonális termékek iránt és a karácsonyi időszak rengeteg vásárlót vonz a boltokba.

Budaörsön és Soroksáron már kapható

Az IKEA adventi naptárjának a népszerűsége nem alaptalan. A közösségi médiában már pörög a hír, hogy néhány napja kapható a Vintersaga nevű adventi naptár. Úgy tudni, hogy a soroksári és a budaörsi IKEA áruházban már kapható ez a termék.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sok százezres őrület

Az IKEA kalendáriuma azért érdekes, mer az ablakai csokit rejtenek, de egyes ablakok mögött értékes IKEA vásárlási utalványok vannak. A néhány tízezres utalványtól kezdve sok százezres utalványig bármi előfordulhat a csokik között.

Ingyen bútor

Aki tehát most szemfüles és vásárol a 4 ezer forintos ajándékból, könnyen meglepődhet, hiszen ha pont olyant választ, amelyben sok százezres utalványok vannak, akkor bizony még karácsony előtt ingyen, pontosabban 4 ezer forint befektetéssel berendezheti a szobáját, szerencsésebb esetben az egész lakást.

Csak IKEA áruházban kapható

A Vintersaga adventi naptárt nem érdemes online keresni, mert az IKEA weboldala szerint ez élelmiszeripari termék, ezért nem vehető meg online, el kell érte menni valamelyik IKEA áruházba.

Sokak számára vonzó

Mivel az IKEA adventi naptára és ezzel együtt az ajándék-akció is roppant népszerű, könnyen előfordulhat, hogy megrohanják a boltokat, hiszen a több százezer forintos ajándék vonzó lehet sokak számára.

Sorban állás az IKEA előtt

Legutóbb a Covid miatti lezárások előtt írtunk arról, hogy valósággal megrohamozták az IKEA áruházakat. Olyan sokan voltak, hogy nem is tudtak mindenkit beengedni, sorban állás volt az óriási áruházak előtt.

Roham az IKEA áruházaknál

Meglepő, de 2021 márciusában kék IKEA táskákért, elemekért és égőkért rohamozták meg az emberek az IKEA áruházakat. Akkor az IKEA a közösségi oldalán kérte a vásárlóit, hogy legyenek türelmesek, várják ki a sorukat, mert előbb-utóbb mindenki sorra fog kerülni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: IKEA Budaörs – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu