Két évtizedes budapesti médiameló után kiköltöztünk az agglomerációba. Saját cégeket alapítottunk, hírportálokat és videó-csatornákat működtetünk. Időközben sokan lettünk, már egy 30 fős nemzetközi csapattal dolgozunk. A médiaportfoliónkban a BudaPestkörnyéke.hu hírportált azért szeretjük, mert mi is Budapest környékén élünk, ismerjük a problémákat, örömöket, kihívásokat.

Kevesen tudják, de a Budapest Környéke című újság már 1907-ben is létezett. Érdekes, hogy 100 évvel ezelőtt szinte pont ugyanazok a témák pörögtek, mint most.

Az agglomerációval évtizedek óta nem foglalkozik senki, pedig majdnem annyian élnek a főváros körül, mint bent a városban. A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezernél is többen olvassák, a TOP magyar hírportálok közé kerül ezért felületet szeretnénk biztosítani arra, hogy értelmes párbeszéd induljon az agglomerációról.

Gabi hírigazgatóként felügyeli a portáljainkat, Ákos pedig az üzleti és fejlesztési vonalat viszi. Rendszeres időközönként megpróbálunk személyesen is eljutni olyan emberekhez, akikről úgy hisszük fontosat vagy vitaindítót mondhatnak a Budapesten és környékén élőknek.

Nem akarunk senkit sem a falhoz állítani, mi beszélgeti szeretnénk. Örülünk, ha megtisztelnek minket, és rajtunk keresztül az olvasókat is a bizalmukkal, idejükkel az interjúalanyaink. Nem titkoljuk, hogy bizniszportálokat működtetünk, sok nálunk a reklám, de ettől még az információ lehet korrekt és hiteles.

Gabi a TV2 Aktív című műsorában kezdte riporteri pályafutását, aztán 13 évig a TV2 reggeli élő műsorának, a Mokkának volt a felelős, majd főszerkesztője. Szülési szabadsága után az EchoTv megszűnéséig a Jó reggelt! című műsor főszerkesztője lett. 2010 előtt a TV2-ben több riportfilmet készített Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel is.

Ákos az MTV és az RTL után csaknem 10 évig a TV2 esti főműsoridőben futó magazinműsorainak volt a felelős, majd főszerkesztője. 2010-től az Origo Zrt.-nél lett televíziós üzletágvezető, később pedig az Origo Zrt. tartalomgyártási igazgatója és az Origo.hu főszerkesztője. Orbánnak és Gyurcsánynak is többször nézett élőben, közelről a szemébe, mindkét szempár szuggesztív és hűvös.