Aggódnak a rajongói Opitz Barbiért. A fiatal énekesnő a karácsonyi ünnepek előtt került bajba, és követői szerint jobban tenné, ha kiadná a párja útját.

Kétségbeesve keresték

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról pénteken, hogy eltűnt a fiatal énekesnő, Opitz Barbi. A lányt kétségbeesve kereste édesanyja és a testvére, miután nem tudták elérni. „Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, S. Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette!” – ez volt olvasható egy olyan Facebook-csoportban, ahol eltűnt embereket keresnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A lakásán találták meg

Opitz Barbi édesanyja végül a Facebookon tudatta, hogy az énekesnő a rendőrségen van. A rendőrség ezt követően közleményt adott ki, amelyből kiderült: az X-Faktor sztárját a lakásán találták meg, ahol nem sokkal később megjelent a barátja is.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nincs semmi baj

„Köszönöm, hogy aggódtok értem, nincs semmi baj” – írta Instagram-sztorijában péntek este Opitz Barbara. A rendőrség szerint a barátja erőszakkal akarta magával vinni a lányt. A fiút bevitték, majd kihallgatták, Barbi volt a tanú az ügyben.

Megszólalt a barát

„Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak” – írta a történtek után az Instagram-oldalán Albert. 

Életveszélyes fenyegetőzések

„Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat” – tette hozzá.

Rátörte az ajtót Barbira

 A Bors írása szerint a válaszra sem kellett sokat várni, az énekesnő nővére reagált a sógor szavaira: „Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes.” – írta a testvér.

Volt, hogy verekedtek is barátjával

Barbi egyik barátja a Blikknek azt mondta, Alberttel már korábban is sokat veszekedtek. „Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség” – fogalmazott.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

„Áldott, Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!” – jelentkezett Instagram-oldalán Opitz Barbi. Követői kellemes ünnepeket kívántak az énekesnőnek, de aggódnak érte. „A telefonom valahogy nála maradt”… Micsoda eufémizmus – fogalmazott az egyik hozzászóló, aki szerint a fiú azért vitte el a telefont, hogy ellenőrizhesse a lányt, és hogy ne tudjon kommunikálni.

Jobb lenne, ha kiadná az útját

„Majd jön a Stockholm-szindróma… Jobb lenne talán a pasi útját kiadni: fel is út le is út” – fűzte hozzá a rajongó. Szavait a követők közül többen „kedvelték”, ezzel kifejezve egyetértésüket.

Pár éve futott be

Opitz Barbi a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese volt, 1999. november 30-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton született. Több énekversenyen részt vett és kisebb fellépései is voltak, amikor 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Opitz Barbi. Fotó: Instagram