A gyömrői járőröket riasztották egy 85 éves, csömöri asszony házához. Mint kiderült, elesett és nem tudott felállni, csak integetett az ablakon át meglátott egyenruhás láttán.

Nem nyitott ajtót

Egy helyi közterület-felügyelő értesítette december 23-án kora délután a rendőröket, mert egy egyedül élő asszony a védőnő és családtagja látogatására, csöngetésére, kiabálására nem felelt, telefonon sem tudták elérni.

Ablakon néztek be

A járőrök átmásztak a kerítésen, egyikük kopogott és szólongatta az asszonyt, társa az ablakon kukucskált be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Komoly volt a baj

Az időst az egyik szoba közepén, a földön ülve vette észre, és bár az asszony láthatóan megkönnyebbülve integetett az egyenruhásnak, mozogni nem tudott, félő volt, komolyabb a baj.

Be kellett törni az ablakot

A bejutáshoz a tűzoltók kellettek, az ablakokon rács volt, ezért egy üveges ajtónál próbálkoztak. Betörték az ablakát, belülről nyílt az ajtó, így már a járőrök és az időközben értesített mentők számára is szabaddá vált az út.

Órákán át szenvedhetett

A 85 éves asszony órák óta képtelen volt felkelni a földről és segítséget sem tudott hívni. A mentők kivizsgálásra kórházba vitték.

Ez a csömöri tragédia is érdekelheti

Egy másik karácsony előtti szomorú történet

A 4-es főút mellett álló személyautóban egy 66 éves férfi ült, amikor december 22-én este a gépkocsizó járőrök rátaláltak. Az idős elmondta, három napja ne evett és neki az sem számít, ha megfagy, hisz létezésének nincs sok értelme.

Kötél az utastérben

Az elkeseredett férfinek egyetlen társasága volt, egy kötél az utastérben, derült ki a police.hu közleményéből.

Mentőt hívtak

A rendőrök mentőt hívtak, érkezésükig a férfi a fűtött szolgálati autóban átmelegedhetett, miközben néhány jó szót és gondoskodást kapott.

Fotónk Csömör honlapjáról való.