Két személyautó ütközött össze a fővárosból kifelé vezető oldalon, Tárnok térségében, az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani, derült ki a rendőrség közléséből.

Egy ember megsérült

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. augusztus 24-én 16 óra körül az M7-es autópálya jobb pályatestének 26-os kilométerszelvényénél két személyautó ütközött össze. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy ember megsérült. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Forgalmi akadály

A balesetben részes járművek a belső és a külső sávban forgalmi akadályt képeznek, a forgalom a leállósávban lassan halad. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Baleset Biatorbágynál

Amint azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta csütörtök délelőtt szerencsés kimenetelű baleset történt Biatorbágyon, ahol egy Volkswagen Sharan és egy Toyota Hilux pick-up ütközött össze egymással. Egy embert kórházba szállítottak a mentők. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült képeket.

Helyszíni felvétel

Nem nézett balra

A Volkswagent vezető férfi az Arany János utcából akart balra, Sóskút felé kanyarodni, de csak a tükröt figyelte szemben, balra nem nézett el. Sóskút felől a 8104-es úton (Uray Géza út) viszont pont akkor ért oda egy Toyota Hilux pick-up, amely nagy erővel a Volkswagen bal oldalába rohant, letolva a Sharant az útról egészen a buszfordulóban található kőépületig.

Helyszíni felvétel

Használták a biztonsági övüket

A Sharanban a vezetőn kívül hátul egy fiatal lány és egy fiúgyermek utazott, mindannyian használták a biztonsági övüket, így közülük senki sem sérült meg.

Helyszíni felvétel

Kórházba vitték  

A Toyotában is kinyíltak a légzsákok, ebben a járműben a sofőr nem, a mellette ülő másik férfi viszont könnyebben sérült, őt a mentők kórházba szállították.

Váltakozva haladt a forgalom

A karambolhoz a törökbálinti hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a két roncsot. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán, váltakozva haladhatott a 8104-es úton. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: Illusztráció, M7