Családi dráma húzódhat a kedd reggeli tragédia hátterében. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság délelőtt tette közzé, hogy nyolc óra körül holtan találtak egy házaspárt Révfülöpön. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást.  

A teraszon találtak rájuk

A BudaPestkörnyeke.hu hírportálon korábban beszámoltunk róla, hogy révfülöpi családi házuk teraszán október 11-én reggel 8 óra körül holtan találtak egy idős házaspárt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rövid közleményt adtak ki

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság délelőtt rövid közleményben közölte a történteket, akkor azt írták, hogy a körülményeket büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Emberölés miatt indult nyomozás

A rendőrség délután azt közölte, hogy reggel bejelentés alapján mentek ki a révfülöpi házhoz, ahol két holttestet találtak. Az ügyben emberölés miatt rendeltek el nyomozást.

Sokáig tartott a helyszínelés a háznál

Forrás: police.hu

A férj végzett feleségével

A helyszínen megállapított elsődleges adatok alapján kiderült, hogy a 74 éves hölgyet a 76 éves férje megfojtotta, majd önkezűleg magával is végzett. A helyieket megrázták a történtek.

Családi dráma állhat a háttérben

A Blikk elérte a család egyik ismerősét, aki megdöbbenve beszélt a részletekről.

„Úgy tudjuk, hogy Gyuri bácsi ölte meg a feleségét, aztán magával is végzett. Arról beszélnek, szegény Emikét megfojtotta, majd a teraszukon felakasztotta magát. Az asszony mozgáskorlátozott volt, régóta betegeskedett, de nem tudjuk, mi vihette rá erre a szörnyűségre.”

Egy újbudai lakásban is gyilkosság történt

Ahogy arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szeptemberben megölte a feleségét egy 87 éves férfi Budapesten, a 11. kerületben. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint az idős férfi először az asszonnyal végzett, majd pedig a saját életét is el akarta dobni, ám nem járt sikerrel.

Kétségbeesve szaladt a szomszédokhoz a férj

Bors úgy tudja, hogy a házban senki nem ébredt fel a gyilkosságra, azonban Imre bácsi kétségbe esve rohant át a szomszédba, hogy segítséget kérjen.

Nagyon szerették egymást

A portál úgy tudja, hogy az idős házaspár nagyon szerette egymást, azonban megromlott fizikai és mentális egészségügyi állapotuk miatt nagyon kiszolgáltatott helyzetbe kerültek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: police.hu