Hiába volt rengeteg embert az Aréna-koncerten, jelentős részük tiszteletjeggyel vett részt a koncerten, az egész ráfizetéses lett. A Fekete vonat tagjai most a pénzen veszekednek.

Több év kihagyás után álltak össze

Ahogy írtunk róla, a Fekete vonat nevű formáció jó ideje nem zenált már együtt. L.L. Junior a közösségi oldalán jelentette be tavaly ősszel, hogy újra koncertezni fognak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Boldog volt L.L. Junior

A népszerű zenész az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyben elmondta a követőinek, húsz évet követően fognak ismét együtt zenélni. Fatima és Beat is ott volt az Aréna-koncerten. A csarnok csordultig volt nézőkkel.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szombaton megtartották a koncertet

Január 7-én fel is lépett a Fekete vonat a Papp László Sportarénában. Nem volt semmi gond, minden a tervek szerint alakult. A koncert teltházas volt, így mindenki azt hihette, hogy a zenészek szépen kaszáltak.

Kiakadt Fatima

„Nekünk nem ez lett ígérve… El lett előttünk húzva a mézes madzag, hogy mennyi pénzt kaphatunk, de most nem akarják odaadni, merthogy veszteséges lett a koncert. Efelől vannak kétségeim, de majd az ügyvédeim és a könyvvizsgálók rendbe teszik a számokat. Ki fogok állni az igazamért, mert megkárosítottak” – mondta Mohamed Fatima a Fekete Vonat visszatérő sportarénás koncertjéről.

Vita, majd lemondás

Az énekesnő állítása szerint a próbák miatt még a biztos állását is ott hagyta, a szervezőktől négymillió forint előleget kapott. A Blikk úgy tudja, hogy a három énekes és a szervezők között komoly vita alakult ki az este után. Hétfőn pedig váratlanul lemondták a májusra meghirdetett Budapest Park-os koncertet.

Nem volt olcsó a buli

„Nagy költségvetéssel járt a reklámkampány, az Aréna kibérlése, a technika, táncosok, díszlet. A bevétel azonban nem úgy alakult, ahogy terveztük, kevesebb pénz folyt be a jegyekből, mint amire számítottunk. Üzletileg nem volt sikeres, nagyságrendileg összesen annyi nyereségünk lett, mint amit Fatima felvett előlegnek…” – magyarázta a helyzetet az arénás bulit szervező cég vezetője.

Sok volt a tiszteletjegy

Balassa János hozzátette: a zenészekkel olyan szerződést kötött, ami szerint a koncert utáni nyereségből kapják a gázsit. Végül 10 ezren mentek csak el Arénába, közülük pedig háromezren tiszteletjeggyel.

Ez volt az utolsó koncertjük

Idén május 6-án lett volna még egy koncertje a Fekete Vonatnak a Budapest Parkban. Hatalmas show-ra készültek, ám ez elmarad, mint mondják, rajtuk kívül álló okok miatt. A koncert nem kerül pótlásra, így minden bizonnyal az Aréna-koncert volt az utolsó közös fellépésük L.L. Junioréknak.

L.L. Junior megerősítette a szomorú hírt

A rapper saját közösségi oldalán tudatta követőivel: nem fognak többet közösen zenélni Fatimával és Beattel. Sajnálatát fejezte ki, hogy a Budapest Parkban már nem lépnek fel, de elmondása szerint több ilyen nagy koncertet már nem tudnak vállalni. Ugyanakkor annak örült, hogy ennyi néző ellátogatott a Papp László Arénába.

A neten elérhető lesz az utolsó koncert

L.L. Junior azt írta, a YouTube felületén elérhető lesz az egész koncert kiváló minőségben, ráadásul ingyen. Így aki lemaradt róla, vagy szívesen megnézné újra, az annyiszor teheti ezt meg, ahányszor csak szeretné. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fekete vonat