Hónapok kérdése még, hogy Béres Anett teljesen meggyógyuljon. Az egykori valóságshow-szereplő július elején, egy rosszul elsült ayahuasca-szertartás után lett rosszul, majd – egy magaslesről leesve – életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Így történt

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk, a realitysztár egy napon át feküdt a kihalt környéken, amikor egy véletlenül arra járó férfi megtalálta őt. Anett többórás életmentő műtéten esett át, amit azóta is több beavatkozás követett. Csavarokat helyeztek el a lábában és a hátában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csavarokkal van teli a teste

Gyógyulgatok, rehabilitációra járok. Ami nagyon fáj, azok a hátamban levő csavarok. Sajnos, ki kell várni, hogy visszacsontosodjon a csigolyám, ami még egy év, addig nem lehet eltávolítani ezeket az idegen eszközöket a testemből. Én viszont mondtam az orvosomnak, hogy nem bírom ki ezzel a fájdalommal még egy évig, úgyhogy most várom a csodát – mondta a Blikknek Béres Anett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Még egy évig nem lesz javulás

„Ha lehet ilyet mondani, túl pici vagyok a csavarokhoz, szinte kiállnak a testemből, elképesztően rossz érzés. A lábamban levőket hamarabb – nyolc helyett négy hónap után – ki is kellett venni, mert elviselhetetlen volt a fájdalom. Lehetséges, hogy a csigolyámban elhelyezett csavaroktól is hamarabb megszabadulhatok, de mivel az orvosom nagyon körültekintő és óvatos, valószínűleg ki kell várni az egy évet” – tette hozzá.

Nem tud így dolgozni

Anett hetente többször konzultál az orvosával, mindenre rákérdez, mindenről tudni szeretne, hiszen alig várja már, hogy teljesen felépüljön, és újra a régi lehessen. Újabban a mindennapjai is teljesen megváltoztak: míg régen a munkájának élt és folyamatosan dolgozott, addig mostanában egészen más programok teszik ki a szabadidejét.

Idős emberekkel gyógytornázik

„Gyógyfürdőbe járok, ahol vízben tornázom. Úgy élek, mint egy nyugdíjas. Idős emberekkel barátkozom, velük beszélgetek, tapasztalatot cserélünk, eszmecserét tartunk arról, kinek hol fáj. Pedig már nagyon szeretnék visszamenni dolgozni és élni a régi életemet.”

Buli helyett család

A karácsonyt és a szilvesztert csendesen, a szerettei körében tölti, igaz, már évek óta nem járt bulikba. „Egyáltalán nem vagyok oda a kötelezőnek tűnő szilveszteri ünneplésért, jelenleg pedig ha akarnék, sem tudnék szórakozóhelyre menni. Egyelőre karácsonyi hangulatom sincs. Korábban mindig nagyon vártam az ünnepet, mert olyankor kicsit lelassultam és a szeretteimmel lehettem, de az utóbbi hónapokban így is folyton velük vagyok, gondoskodnak rólam. Nagyon várom már a jövő évet, ami remélem, a sok rossz után csupa jót hoz majd mindannyiunk számára” – zárta gondolatait a realityszereplő.

Életveszélyes sérüléseket szerzett

Ahogy arról a Budapestkörnyéke.hu hírportálon folyamatosan beszámoltunk, a ValóVilág egykori játékosa egy misztikus teaszeánszon vett részt, ahol egy ayahuasca nevű növényből készült főzetet fogyasztott, majd bódult állapotban a közeli erdőbe menekült, végül pedig több kilométerre, egy kapálni induló férfi talált rá egy siklósi szőlősben életveszélyes állapotban: eltört a lába, a bordája, a csont a tüdejét is átszúrta, illetve két csigolyája sérült.

Hosszú gyógyulás vár rá

A pécsi klinikára szállították, ahol az orvosok több mint hatórás életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Béres Anett azóta a gyógyulás útjára lépett, de vélhetően hetekig kórházban kell még maradnia, sőt, minden bizonnyal utána is szüksége lesz majd rehabilitációra.

Eljárás indult

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta a Baranya Megyei Rendőr- főkapitányság korábban közölte, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook-oldalát is felfüggesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció