A BudapestKörnyéke is beszámolt róla, hogy Pécsi Ildikó 2020. december elején, 80 éves korában elhunyt. A Kossuth-díjas színésznő már régóta betegeskedett, férje halála után szinte már el sem hagyta otthonát. A színművésznő halálát követően sokáig kérdéses volt, mi lesz a sorsa a hatalmas telken fekvő gödöllői háznak, ahol Pécsi Ildikó és a férje, Szűcs Lajos évtizedeken át, gyakorlatilag filmbe illő szerelemben éltek egymással.

A gödöllői ház sorsa

Mostanra azonban úgy tűnik kiderülni látszik a ház sorsa, a Bors cikke szerint ugyanis nemsokára már modern, minden igényt kielégítő ikerházak állhatnak a gyönyörű, 6000 négyzetméteres telken. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Akár 10-14 ikerház is épülhet

Mint írják a telek nagyságának köszönhetően akár 10-14 házat is fel lehetne húzni a területre, azonban ez azzal is jár, hogy meg kell semmisíteni a néha színésznő imádott kertjét, ahol annyi időt töltött el, imádott fái között.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez is érdekelheti:

Szűcs Csaba kezében volt a döntés

A Bors úgy tudja, hogy a döntés Ildikó fiának, Szűcs Csabának a kezében volt, ugyanis a hagyatéki eljárás során ő örökölte meg az ingatlant.

Jóval kevesebbért kelt el

A portál úgy értesült, hogy a férfi egy befektetőnek adta el a szülei ingatlanát, állítólag a befektető Gödöllőn az utóbbi években már több társasházat is épített. Mint írják a telek jelenlegi ára 200 millió forint körül jár, azonban úgy tudni ennél jóval kevesebbért kelt el.

Kapcsolódó:

Megszólalt a fogadott fia

A lap egyébként az ügy kapcsán a színésznő fogadott fiát is megkereste, L. Péterfi Csaba ugyanis korábban több liliomfát is kimentett a telekről, azonban a férfi az ingatlaneladási ügyet nem kívánta kommentálni, bár nem is cáfolta a portál információit.

Nem akart nyilatkozni

„Nem kívánok nyilatkozni a telekeladással kapcsolatban, hiszen, mint ahogy azt korábban is elmondtam, én azzal foglalkozom, hogy továbbvigyem Pécsi Ildikó szellemi örökségét” – mondta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó – Forrás: ATV