Kiderült, hol tölti a forgatások közötti idejét Angelina Jolie a magyar fővárosban. Az Oscar-díjas színésznő 13 éve egy városszéli, privát villában lakott a családjával, most viszont egy belvároshoz közeli luxusapartmant választott magának. A kényelem ötcsillagos, aminek természetesen meg is kérik az árát.

Filmforgatás a belvárosban

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott szombaton lezárták az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és a Nagymező utca között szombaton 6.00 és 17.30 óra között, mert a Magyar Állami Operaház előtt filmet forgattak. Bár a közlemény nem tér ki rá pontosan, melyik film forgatásáról van szó, de nagy eséllyel arról, amelyik miatt Angelina Jolie a fővárosba érkezett. A színésznő a Maria Callas operaénekesnő életéről szóló filmben játssza a főszerepet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

13 éve már forgatott itt Brad Pittel

Angelina Jolie egyébként már forgatott Magyarországon. Legutóbb 2010 őszén járt a fővárosban, akkor A vér és méz földje című mozit készítették, amit a színésznő rendezett. Akkor még Brad Pittel jöttek hazánkba, a gyerekeiket is hozták magukkal. A család egy 2. kerületi villában lakott, amit havi hárommillió forintért béreltek, a gyerekek pedig a máriaremetei francia iskolába jártak. Pitt és Jolie útjai azóta különváltak.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

A Camponában

Maddox, Pax, Zahara és Vivienne – Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei a budatétényi Camponában ebédeltek 2010. október 27-én. Erről felvétel is készült, az ételudvarban dolgozók szerint a gyerekek pizzát, hamburgert, garnélás salátát és még palacsintát is ettek. Az sajnos nem derült ki, hogy mit szóltak a magyar édességhez

A budai vár közelében lakik

Amíg az Oscar-díjas színésznő 13 éve egy városszéli, privát luxusvillában lakott a családjával, most a belvároshoz közelebb keresett magának otthont. Lapinformációk szerint az amerikai világsztár a budai vár közelében, egy csendes utcában tölti a forgatások közötti idő nagy részét, méghozzá egy luxusapartmanban.

 Ötcsillagos élmény

Az épületben elérhető szolgáltatások jóvoltából akár ötcsillagos szállodai élményben lehet része a világhírű színésznőnek. Az ingatlanhoz korlátlan spa és wellness-szolgáltatás is tartozik, de a masszázs és a szauna is a lakók feltöltődését szolgálja. Takarítást, mosást is lehet kérni, valamint szobaszerviz is van.

2 millió forint havonta

A csúcs-szolgáltatásoknak persze megvan az ára: a több mint 200 négyzetméteres, három hálószobás lakás bérleti díja mintegy 5000 euró, azaz körülbelül 2 millió forint havonta.

Fekete Mercedes viszi a forgatásokra

„Az épületegyüttesnek két kijárata van, az egyik egy nyugodtabb, kevésbé forgalmas mellékutcára nyílik. Ugyan az épületben van zárt garázs, Angelina Jolie minden alkalommal az utcán várja az érte érkező fekete Mercedest, amely aztán elviszi a forgatásra. A színésznő mindig a hátsó ülésen foglal helyet, miután kedvesen üdvözöli a sofőrt” – árulta el az informátor a Blikknek.

Az Operában is forgatnak

Ahogy korábban írtunk róla, a film egyes jeleneteit az Állami Operaházban veszik fel, és kiderült, hogy Jolie előzetesen nézőként is meglátogatta a helyet. Erről Ókovács Szilveszter, az intézmény főigazgatója osztott meg felvételeket a közösségi oldalán. „Most nem Angelina Jolie, a Callas című filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az OPERA művészei. (De azért fotósunk szemfülessége dicséretes.) Viszont döbbenetes erejű, megható esténk volt. Ezt a művet egy itáliai parasztfiú kezéből folyatta ki a Jóisten. Duplázás holnap, triplázás szerdán!” – írta posztjában a főigazgató. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Angelina Jolie az Operaházban. Fotó: Facebook/Ókovács Szilveszter