Az első feltételezések arról szóltak, hogy megölték azt a nyugdíjas férfit, akit áprilisban holtan találtak Soroksáron a tulajdon házában. A borzalmas sérüléseket azonban a legfrissebb információk szerint saját magának okozta az idős személy, ez okozta a halálát.

Pont kerülhet az ügy végére

A rendőröket azt követően értesítették április 21-én pénteken, hogy egy idős soroksári férfi nem vette át a kiszállított ebédjét. Kiderült, hogy a ház lakója meghalt. Az eset kapcsán nyomozás indult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Úgy tűnt, hogy gyilkosság történt

Megkezdték a nyomozók az adatgyűjtést a helyszínen. Akkor erős volt a gyanú, hogy valaki kioltotta az idős férfi életét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés miatt indított nyomozást, méghozzá ismeretlen tettes ellen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Eltelt néhány hónap, és fény derült az igazságra

A 24.hu megkereste a BRFK sajtóosztályát és tájékoztatást kért arról, hogy hogy áll a nyomozás. A rendőrök válaszoltak is a lap számára. Megírták, hogy a nyomozók szakértők bevonásával arra a következtetésre jutottak, hogy kizárható, hogy gyilkosság történt.

Ez történhetett

A nyomozást követően arra a következtetésre jutottak, hogy a nyugdíjas férfi eldobta magától az életét. Mivel bűncselekmény nem történt, ezért a törvénynek megfelelően a nyomozást lezárták. Az azonban tisztázatlan, hogy miként vetett véget az életének a soroksári férfi.

Ezek is érdekelhetnek!

Tragédia lett a családi veszekedésből

Egy 70 éves férfi Miskolcon összeveszett a feleségével. Lövés is eldördült, így golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök mentek a családi perpatvarhoz. Öt szirénázó rendőrautó haladt az eset helyszíne felé.

Szörnyűség történt

Kiderült, hogy az idős férfi saját maga ellen fordította a fegyverét. A férfi bele is halt a sérüléseibe.

Egy helyi férfi megszólalt az eset kapcsán

A közelben óvodások is voltak

A lövéstől nem messze egy óvoda volt, ahol éppen ott tartózkodtak a gyerekek és a pedagógusok is. A kicsik azonban nem vettek észre a történtekből semmit. Éppen bent voltak a gyerekek az épületben, az óvónők pedig lehúzták a redőnyöket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu